Havalimanı VİP salonunda bir müddet dinlendikten sonra Şiran’a hareket eden Genel başkan uysal 31 Mart 2024 seçimlerinde Demokrat Parti’den Şiran Belediye başkanı seçilen Kara’ya ‘Hayırlı olsun’ dileklerini sunup ardından da Ankara’ya döndü.

YETKİ TAŞAN’IN

Diş Hekimleri Odası Trabzon Şubesinde başkan değişmedi. Kongre sonucunda oluşan yönetim kurulu kendi aralarında başkanı belirledi. Yönetim kurulu, yetkiyi mevcut başkan Önder Taşan’a yetkiyi verdi. Taşan’ın yönetimindeki görev dağılımı ise şu şekilde oluştu: Başkan Vekili Cem Şükrü Demet, Genel Sekreter Behlül Karakaş, Sayman M. Safa Taşan, üyeler Onur Yılmaz, Tolga Varol, Gökhan Seçkin, H. Tolga Kurt ve S. Aslı Aydın.

BAŞKAN AZİZOĞLU PAŞA’NIN MAKAMINDA

Trabzon’un Sürmene ilçe belediye başkanı Hüseyin Azizoğlu, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’i makamında ziyaret etti. Sürmene ilçesinde kurulması planlanan deniz üssü ile alakalı fikir alışverişinde bulunan Azizoğlu, “İlçemizde kurulacak 9. Deniz Üssü konusundaki projenin detaylarını istişare etme imkanı bulduk. Sayın Bakanımıza ilgi ve nazik kabullerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

KABUL ETMEYECEĞİZ

Yeniden Refah Partisi Trabzon il başkanı Süleyman Pulat, Erzincan-Trabzon Demiryolu ile ilgili açıklama yaptı. Pulat, “Yeniden Refah Partisi Trabzon İl Başkanlığı olarak Diyoruz ki “Tam 15 yıldır Erzincan-Trabzon demiryoluyla yatıp kalkıyoruz. Şimdi demiryolu Erzurum üzerinden Rize lojistik merkezine bağlanmak isteniyor. Trabzon olarak buna rıza göstermeyeceğiz. Trabzon ne yazık ki hak ettiği yatırımları bir türlü alamıyor. Yıllardır aldatılıyor. Her seçimde ‘İhale ediliyor, ihale aşamasında’ denip seçim öncesi vatandaş kandırılıyor. Şu manzaraya bakar mısınız? Demiryolunun Erzurum-Rize güzergahını çalışıyormuşlar.

 Rize Milletvekili ‘Demiryolunu da aldık’ diye müjde veriyor. Önce lojistik merkezi gitti, şimdi de demiryolu gidiyor. Madem öyleydi bunu 31 Mart seçimlerinden önce neden söylemediniz? Bu şehre ve kandırılan bu insanlara yazık değil mi? Demiryolunun Trabzon’dan Rize’ye kaydırılmasını asla kabul etmeyeceğiz. Lojistik merkez Trabzon’dan alınıp Rize’ye verildi. Trabzon’a da Arsin Yatırım Adası sözü verildi. Şimdi ise Rize’deki lojistik bitmek üzereyken Arsin Yatırım Adası’na para yok deniyor. Rize’ye de yapılsın. Giresun’a da yapılsın. Ama Trabzon’a da yapılsın. Trabzon’dan alınıp başka yere verilmesin. Şimdi de Erzincan Trabzon demiryolu Rize’ye kaydırılmak isteniyor. Bunu hiçbir zaman kabul etmeyecek ve Trabzon halkıyla birlikte hareket edeceğiz” dedi.

ŞAHİN’LE SOHBET

AK Parti Ortahisar ilçe başkanı Selahattin Çebi, Ortahisar Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Zeki Kavanoz ile Trabzon Büyükşehir Belediyesinde danışman olarak göreve başlayan Coşkun Şahin’i ziyaret ederek, ‘Hayırlı olsun’ temennilerini iletti. Şahin ile uzun süre sohbet eden Çebi ve Kavanoz, başarılı hizmetlerinin devam etmesini diledi.

JOKER MUTLU

Herşey Kuzguncuk İçin Herşey Kuzguncuk İçin

CHP’nin Gümüşhane’de milletvekili adayı olmuş Mutlu Gürler İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı İZSU Genel Müdür Yardımcılığına atandı. Hayırlı uğurlu olsun, Mutlu daha önce Muğla belediyesi geçen 5 yılda Ankara Büyükşehir belediyesi deprem ve Afet risk yönetimi daire başkanlığı yapmıştı. Genç mühendis adeta bir joker.

BELEDİYEDE GÖREV DEĞİŞİMİ

Akçaabat Belediyesi’nde müdürlüklerde görev değişimi yaşandı. Akçaabat belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in talimatıyla gerçekleşen değişim ile Bilgi İşlem, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne Eren Şişmanoğlu getirildi. Bilgi İşlem, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne daha önce Özel kalem Müdürlüğü’ne atanan Recep Şen bakıyordu. Eren Şişmanoğlu aynı zamanda Strateji Geliştirme Müdürlüğü görevini de sürdürmeye devam edecek.

Editör: Doğukan ÖZKURT