Genç futbolcu, kendi Instagram hesabında Trabzonspor'a dair birçok paylaşımı kaldırdı ve profilinde yer alan "Trabzonspor" yazısını sildi. Bu durum, Trabzonspor taraftarlarının dikkatini çekti ve Eren Elmalı'nın geleceği hakkında soru işaretleri oluşturdu.

Trabzonspor Defansa Bu Dev Cüsseli Yıldız Transferini Dikiyor: İtalya'dan Trabzon'a Geliyor... Trabzonspor Defansa Bu Dev Cüsseli Yıldız Transferini Dikiyor: İtalya'dan Trabzon'a Geliyor...

Daha önce Fransız kulübü Nantes'in Eren Elmalı ile ilgilendiği iddia edilmiş ve Fransız ekibinin Trabzonspor'a resmi bir teklif sunacağı konuşulmuştu. Ancak transfer dönemi bazı ülkelerde sona ermiş durumda ve bu nedenle transferin gerçekleşip gerçekleşmediği belirsizliğini koruyor.

Eren Elmalı, bu sezon Trabzonspor formasıyla toplamda 22 maçta forma giydi. Tüm karşılaşmalara ilk 11'de başlayan genç sol bek, henüz gol veya asist katkısı veremedi. Transfer döneminin sonuna gelinmesiyle birlikte, Eren Elmalı'nın geleceği ve Trabzonspor ile ilişkisi merak konusu olmaya devam ediyor.

Süper Lig'de transfer dönemi ise 9 Şubat'a kadar devam edecek, bu tarihten sonra Türkiye'de transfer yapmak mümkün olmayacak. Trabzonspor taraftarları, genç yetenek Eren Elmalı'nın geleceğini yakından takip ediyor.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Ayşe Sancak