Trabzonspor, hafta sonu Beşiktaş ile deplasmanda oynayacağı kritik karşılaşmada önemli eksiklerle sahaya çıkacak. Afrika Uluslar Kupası'nda görev alan Paul Onuachu ve Nicolas Pepe'nin yanı sıra uzun süreli sakatlıkları bulunan bazı oyuncular, bu önemli müsabakada forma giyemeyecek.

Trabzonspor’da şok gelişme: O isim İstanbulspor maçında yok! Trabzonspor’da şok gelişme: O isim İstanbulspor maçında yok!

Teknik Direktör Abdullah Avcı'nın bu zorlu maçtaki en büyük kozlarından biri, Edin Visca olacak. Bu sezon Süper Lig'de 22 maçta 3 gol atıp 6 asist yaparak etkili bir performans sergileyen Bosna Hersekli futbolcu, pazar günü Trabzonspor'un galibiyeti için ter dökecek.

Edin Visca, Türkiye'de 13 yıldır futbol oynuyor ve Beşiktaş'a karşı oynadığı 24 resmi maçta 3 gol atıp 9 asist yaparak dikkat çekiyor. Başakşehir formasıyla Beşiktaş'a karşı çıktığı 20 maçta 2 gol ve 9 asistlik performans sergileyen Visca, Trabzonspor'da ise 4 maçta 1 gol atmış ancak henüz asist yapamamıştı.

Abdullah Avcı'nın Beşiktaş karşılaşmasındaki bir diğer önemli kozu ise Afrika Uluslar Kupası'ndan formda dönen Mısırlı futbolcu Trezeguet olacak. Avcı, Trezeguet'e ilk 11'de forma vererek etkili bir performans sergilemesini bekliyor.
TAKA/AYTEKİN AKAY

Editör: Ayşe Sancak