CİHAN MECLİSTE

AK Parti Ortahisar ilçe teşkilatının önceki dönem başkanlarından Nahide Cihan, Ortahisar belediye meclis üyesi olarak listeye girdi. Görevini yürütürken, istifaya zorlanan, yola çıtkığı anda görevinden istifa eden Cihan’a süreç içerisinde en çok destek ilçe başkanı Selahaddin Çebi’den gelmişti. Çebi, Cihan’ı süreç içerisinde hiç yalnız bırakmadı. Cihan, Ortahisar belediye meclis üyeliğine yazılarak onure edildi.

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

AK Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç, ziyaretlerink sürdürüyor. Milletvekili Koç Sürmene Seçim Koordinasyon Merkezini ziyaret etti. Koç, "Yalnızca çalışmak yetmez. Her zaman daha fazla ve daha planlı çalışacağız. Sürmene SKM’de seçim çalışmalarımızı planlayan değerli teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Hep birlikte başaracağız." dedi.

ÇİFTÇİLER DESTEK VE PROJE BEKLİYORLAR

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Yönetim Kurulu Üyesi ve Arsin Ziraat Odası Başkanı Hasan Kozoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile başkan adaylarına çağrıda bulundu. Kozoğlu, "Yerel Seçimlerde aday olan arkadaşlar, özellikle büyükşehir belediye başkan adayları Tarım ve Kırsal Kalkınma ile ilgili projelerinin neler olduğunu Tarım alanında ne yapmak istediklerini, çiftçiler için ne yapacaklarına dair projelerini anlatmalarını çiftçiler bekliyor. Tarım Konusunda ele tutulacak projelerini çiftçiler ve çiftçi temsilcileri olarak bekliyoruz. Sadece beton ve asvaltla bu işler olmuyor. Çiftçiler destek ve proje bekliyorlar." dedi.

KAPI KAPI OY TOPLUYOR

AK Parti’den Akçaabat belediye başkan aday adayı olan Ahmet Hüseyin Altıntepe, aday sürecinin geride kalmasına rağmen sahada çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti’ye bir oy daha kazandırmak için kapı kapı çalışan Altıntepe, küskünlük, kırgınlık olmadan partisinin adayı Osman Nuri Ekim’e destek istiyor. Altıntepe, “Güzel ilçemiz Akçaabat’ta ilçe belediyemiz ve Büyükşehir belediyemize en yüksek oyu almak için vatandaşlarımızın gönlünde olmaya tevazu samimiyet gayretle çalışacağız. Yolumuz hak, gayemiz hizmet, sevdamız millet, hedefimiz Büyük ve Güçlü Türkiye’dir” dedi.

DOLMUŞ DEMEK ZAM MI DEMEK?

Trabzon’da D ve M plakalı dolmuşlar, ulaşım hizmet kalemlerindeki fiyat artışı nedeniyle  düzenlemeye gidildi. Dolmuş ve minibüs tarifelerine yüzde 28 zam yapıldı. Yeni tarife pazartesi itibaren yürürlüğe girdi. Ekonomik sıkıntı içinde olan vatandaşlar zamsız güne uyanmıyor zaten. Son dolmuş zamları vatandaşı iyice çileden çıkardı. Üstelik zam öyle böyle değil. Dolmuş esnafı Trabzon için önemli değerli onlarda eve ekmek götürüyor. Peki ama dolmuş esnafı zamlarda gösterdiği direnci ve hassasiyeti temizlikte ve diğer kurallarda gösteriyor mu? Hala dolmuşlar ayakta yolcu alıyor. Hala bazı dolmuşlar müşterilerine hor davranıyor. Daha sayacak çok şikayetler var. Zam aldınız bari ekmek tekneniz olan dolmuşların hijyen ve güvenli olmasını sağlayın müşterilerinize saygı gösterin.

Ahmet Metin Genç, Trabzon Günleri etkinlikleri için Başkent Ankara’daydı Ahmet Metin Genç, Trabzon Günleri etkinlikleri için Başkent Ankara’daydı

KÜÇÜK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Arsin Belediye Başkan adayı İbrahim Küçük yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Küçük bir taraftan projelerini vatandaşla paylaşıyor. Diğer taraftan ta gurbette yaşayan Arsinli iş insanları ile temas halinde olup onların desteğini alıyor. İbrahim Küçük ilçede aş-iş-ekmek istihdam kapısı aralama noktasında kararlı.

AZİZOĞLU TURİZMİ HEDEFE KOYDU

AK Parti Trabzon Sürmene Belediye Başkan adayı Hüseyin Azizoğlu ilçesinin turizm pastasından daha çok pay sahibi olma noktasında yeni hedefler belirleyeceklerini belirterek “İlçe esnafımızla turizm işletmeleriyle sürekli diyalog içindeyiz. Onların görüş ve önerilerini önemsiyorum. Kültür-sanat ve eğitim ilçesi olan Sürmene ilçemizi her yönüyle daha fazla tanıtıp markalaşmasını turizm açısından daha çok ziyaret dilecek bir yer olmasını sağlayacağız” dedi. Hüseyin Azizoğlu ilçede adaylığı açıklandıktan sonraki süreçte yaptığı her ziyarette önemli bir destek ve sahiplenme görüyor.

ŞAMPİYONA TAM DESTEK

AK Parti Artvin Yusufeli Belediye Başkan adayı Avrupa’da şampiyonluklara imza atarak ülkemizi temsil etmiş milli güreşçimiz Mustafa Demirkıran’a ilçesinde büyük destek var. AK Parti ve Cumur ittifakı adayı olarak ilçesine hizmet için yola çıktığını belirten Demirkıran’a MHP Yusufeli teşkilatı da tam destek veriyor. MHP Yusufeli İlçe Başkanı Halim Tüylüoğlu Mustafa başkanımızın yananındayız mesajı verirken AK Parti Yusufeli İlçe Başkanı Emin Bülbül de “31 Mart’a kadar ilçemizin mahalle ve köylerinde çalmadık kapı ziyaret etmeyeceğimiz kimse bırakmayacağız ve seçimi kazanacağız” dedi.

Editör: Ayşe Sancak