14 Nisan 2020 yılında hayata gözlerini yuman Yavruoğlu'nu 4. Ölüm yıl dönümünde yad eden Genç, "Şehrimize önemli hizmetleri olan gazeteci, karikatür sanatçısı Harun Yavruoğlu'nu vefat yıl dönümünde anıyorum" dedi.

SÖZÜMÜ TUTTUM

Trabzon’un Sürmene ilçe belediye başkanı Hüseyin Azizooğlu, seçim döneminde Uzun ailesine kahve içme sözü verdi. Sözünü tutan Azizoğlu, ailenin evine misafir oldu. Azizoğlu, “Muhabbetimiz kırk yılı aşsın, sohbetimiz daim olsun istedik ve seçim çalışmalarında kahve söz verdiğimiz Uzun Ailesi’ne konuk olduk. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Uzun Ailesi’ne misafirpervelikleri ve hoş sohbetlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

YÖNETİM SEÇİLDİ

Trabzon İçin Birlikte Çalışacağız Trabzon İçin Birlikte Çalışacağız

Diş Hekimleri Odası 20. Dönem olağan genel kurulu gerçekleşti. Yeni dönemde diş hekimleri odanın yeni yönetim kurulunu belirledi. Yapılan oylama ile yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: Tolga Varol, Önder Taşan, Gökhan Seçkin, Hüseyin Tolga Kurt, Onur Yılmaz, Saime Aslı Aydın, Cem Şükrü Demet, Behlül Karakaş ve Muhammet Safa Taşan. Yeni yönetim kurulu önümüzdeki günlerde ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirecek. Yönetim kurulu toplantısında, üyeler odanın yeni başkanını belirleyecek.

ÇOCUKLAR GÜVENCEMİZ

Türkiye Yol-İş Sendikası Trabzon 1 Nolu Şube Başkanı Ali Faiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ali Faiz mesajında: “Geleceğimizin en değerli varlıkları olan çocuklarımız barışın, sevginin, kardeşliğin temsilcisi, aydınlık yarınlarımızın güvencesidir. Dünyada çocuklara armağan edilen tek çocuk bayramı olan 23 Nisan'ı dünya çocukları nasıl coşku ve sevinç içinde kutluyorsa biz de aynı duygularla bu sevinç ve coşkuya ortak olacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere TBMM’nin kuruluşunda emeği geçen dava arkadaşlarını rahmetle anıyor,  Ulusumuzun ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyor, tüm çocuklarımıza ve yurttaşlarımıza esenlikler diliyorum ” dedi.

BAŞBUĞ İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

İBB Başkanlığına yeniden seçilen Ekrem İmamoğlu’nu ziyaret eden Genel Kurmak eski Başkanı İlker Başbuğ ‘seçilmenizden dolayı sizi kutluyorum halkın size olan sevgisinin tarifi yoktur, bunu çok iyi biliyorum’ dedi.

KÖROĞLU ORTAHİSAR’DA

Ortahisar belediye başkanlığına seçilen Ahmet Kaya’yı CHP Akçaabat ilçe başkanı Av. Emre Şahin Köroğlu ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sunup yeni görevinde başarılar dilediler.

BARODAN SEMİNER

Trabzon Barosu Başkanı Av. Duygu Keleş Aydın düzenlediği seminerde meslektaşlarına eşler arasında mal rejimi tasfiyesindeki yeni düzenlemelerle ortaya çıkacak olan hukuki sorumlulukları anlattı. Seminere katılımın yüksek olması gözden kaçmadı.

Editör: Doğukan ÖZKURT