Avrasya Basın Yayın Birliği'nden Turizm İşletmeleri ve Seyahat Acenteleri Derneği'ne Ziyaret Avrasya Basın Yayın Birliği'nden Turizm İşletmeleri ve Seyahat Acenteleri Derneği'ne Ziyaret

Yemeğe; AK Parti Milletvekili Ali Temür, MHP Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal, TSO Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Batlama Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Hamdi Çakır ve kooperatif yönetimi, Batlama Sanayi Sitesi esnafı, Batlama yöresinin iş adamları ve muhtarları katıldı. Yemekte konuşma yapan Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ise Giresun için birliktelik çağrısında bulundu.
Gi̇resun (2)

GİRESUN BİZİM VE BAŞKA GİRESUN YOK

Başkan Köse konuşmasında; ”Bizler Giresun ve Giresunlular için birlikte çalışmaya hazırız. Benim ayrım gayrım yoktur. Seçim bitti, bundan sonra elbirliğiyle hep beraber Giresun’a hizmet edeceğiz. CHP’lisi, AK Parti'lisi, MHP’lisi, İYİ Parti’lisi, Yeniden Refah Parti’lisi ve diğer partilere gönül vermiş olanlar benim düşüncem ve gönlüm bu yöndedir. Artık bundan sonra el ele vereceğiz ve hep beraber Giresun’a hizmet edeceğiz. Giresun bizim ve başka Giresun yok. Kısır çekişmeler her zaman memleketimize zarar vermektedir.” ifadelerini kullandı. Belediye Başkanı Fuat Köse’nin bu anlamlı açıklamaları davetliler tarafından alkışlarla karşılık buldu.
Gi̇resun (3)

Muhabir: AYŞEN KARABİNA