Yamak, “Giresun milletvekili Ertuğrul Gazi Konal dışında Giresun vekilleri bana yardımcı olmadılar. Geceye gelmediler. Ben burada partici ve seçimci değilim. Seçimler beni ilgilendirmiyor. Belediye başkanımız Aytekin Şenlikoğlu geldi gecede yardımcı oldu. Maddi olarak yardım sağlayamasa da manen yanımızda oldu. Ben buraya siyasetle gelmedim. Hayatım boyunca kimsenin adamı olmadım. 

BUGÜN İSTİFA ETSEM NE OLACAK?

Trabzonspor, Gaziantep FK Karşısında Muhteşem Geri Dönüşle Galip Geldi: 4-2 Trabzonspor, Gaziantep FK Karşısında Muhteşem Geri Dönüşle Galip Geldi: 4-2

Giresunspor’un adamı oldum. Giresunspor için vakit harcadım. İşimden gücümden daha çok buraya vakit harcadım. Çocuklarıma bu kadar vakit harcamamışımdır. Herkes beni suçluyor. Eğer gerçekten Giresunspor ile ilgileniyorsa benim anlattıklarımı da dinlesinler ve insanlar bir karar versinler. 30 milyon TL’yi bulamamaları beni çok üzdü. Giresunspor’u, Giresun’un vekilleri yok saydı. Giresunspor’un bu şehre neler verdiğini bilmekten bu kadar uzaklar. Evler, arsalar Giresunspor’un tahtası açılmıyorsa batsın. Bugün istifa edeyim isterseniz, benim de çok gücüm kalmadı. Şu anda istifa edemem, bu kulübün birçok personeli ve futbolcusu var. Bugün istifa etsem ne olacak?” dedi.

Muhabir: AYTEKİN AKAY