Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Mersin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirilen müsabakalarda GÜ Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Oktay Şahin’in antrenörlüğünde müsabakalara katılan öğrenciler büyük başarılar elde etti. Mersin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirilen ve 69 üniversiteden 400 sporcunun 3 kategoride mücadele ettiği Türkiye Üniversitelerarası Muaythai Şampiyonasında Gümüşhane Üniversitesi Muaythai Takımı Erkekler A Divisyon grupta Türkiye şampiyonu oldu. 

KİCK BOKS’TA 8 MADALYA

Yine Mersin Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde gerçekleştirilen Üniversiteler Kick Boks Türkiye Şampiyonası’ndan da Gümüşhane Üniversitesi 2 altın, 2 gümüş ve 4 bronz madalya alarak müsabakayı toplamda 8 madalya ile tamamladı. Oynanan karşılaşmalara Türkiye genelinden yaklaşık 500 sporcu katılım sağladı. Elde edilen başarılardan dolayı sporcularını tebrik eden GÜ Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek şunları söyledi: “Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen müsabakalarda öğrencilerimizin gösterdiği üstün performansları azimleri bizleri gururlandırdı. Bu müsabakalardan elde edilen başarılar, Üniversitemizin spor alanındaki gücünü ve rekabetçiliğini göstermesinin yanı sıra, öğrencilerimizin disiplin, çalışma azmi ve başarıya olan bağlılığını da vurgulamaktadır. 

REKTÖR ZEYBEK SPORCULARI KUTLADI

Fırtına Büyük Maça Hazır mı? ; Avcı Bu Maçta Hata Kabul Etmiyor! Fırtına Büyük Maça Hazır mı? ; Avcı Bu Maçta Hata Kabul Etmiyor!

Sporcularımızın yetiştirilmesinde yoğun emek harcayan Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Oktay Şahin ve ekibini tebrik ediyorum. Sporun birleştirici gücüyle, öğrencilerimizin karakter gelişimine ve akademik başarılarına olumlu yönde katkı sağlandığına inanıyoruz. Üniversitemizin elde ettiği başarılarda pay sahibi olan Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu Müdürlüğümüz, Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız ve İdari Mali İşler Daire Başkanlığımız başta olmak üzere tüm akademik ve idari personelimizi içtenlikle tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Üniversitemiz adına elde edilen bu önemli başarılar, sadece spor arenasında değil, aynı zamanda akademik ve toplumsal alanda da bizleri gururlandırmaktadır.”

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN