İftar etkinliği, Arsin ilçesinin sevilen mekanlarından biri olan Deniz Yıldızı Restoranı'nda gerçekleşti. Gürsoy İnşaat ailesinin düzenlediği iftar yemeği, sadece bir aile buluşması değil, aynı zamanda iş dünyası ve siyasetin önemli isimlerini bir araya getiren bir platform oldu. Katılımcılar arasında, Gürsoy İnşaat ailesinin en büyük ferdi Trabzon Giyim Sanayi'nin ortaklarından Murat Gürsoy'un yanı sıra, Mülkiye Başmüfettişi Adnan Gürsoy, Arsin eski Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy ve yeni belediye başkanı Hamza Bilgin de vardı.

DİSK Genel Başkanı Artvinli hemşerimiz TAKA’ya konuştu; Taksim’de Olacağız DİSK Genel Başkanı Artvinli hemşerimiz TAKA’ya konuştu; Taksim’de Olacağız

Etkinlik ile ilgili yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: “Gürsoy İnşaat ailesinin toplumsal dayanışma ve birlik duygusunu pekiştirmek amacıyla düzenlediği bir gelenek haline gelmiş durumda. Katılımcılar, bu tür etkinliklerin aile bağlarını güçlendirdiğini ve birlikte geçirilen zamanın değerini artırdığını belirttiler.”

Muhabir: BİROL SANCAK