Sezon başında Brezilya ekibi Botafogo'dan kiralık olarak Çaykur Rizespor'a katılan deneyimli kanat oyuncusu Gustavo Sauer, ülkesine dönme kararı aldığını açıkladı. Yaşadığı sakatlıklar ve sonrasında enfeksiyonlar ve şanssızlık gibi durumlar nedeniyle zaman kaybettiğini dile getiren Gustavo, geri dönmenin kolay olmadığını ifade etti.

Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan: Beşiktaş ve Trabzonspor'un Kupa Mücadelesi ve Avrupa'ya Etkisi Hakkında Konuştu Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan: Beşiktaş ve Trabzonspor'un Kupa Mücadelesi ve Avrupa'ya Etkisi Hakkında Konuştu

Gustavo, "Maalesef yaşadığım sakatlık ve sonrası devam eden enfeksiyonlar ve bazı şanssızlıklar nedeniyle zaman kaybettim. Ve sonrasında geri dönmek de kolay olmadı" şeklinde konuştu. Ancak bu süreçte takıma yardımcı olmaya çalıştığını belirten Gustavo, "Bir şeyler gösterdiğimi düşünüyorum ama istediğim kadar olmadı ve ben de zaten verilen kararlara saygı duydum. Sezon sonunda döneceğim. Botafogo'dan kulüp ve benim için anlamlı bir teklif gelirse, bunu birlikte değerlendirmek gerekir" ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor'da toplam 29 maça çıkan Gustavo, 1 gol atıp 1 de asist yaparak performansını ortaya koymuştu. Gustavo'nun sezon sonunda ülkesine dönme kararı, takımın gelecek planlamasını etkileyebilir.

Muhabir: NURGÜL GÜNAYDIN