Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarla ilgili pek çok iddia gündemde... bunlardan birisi de tribünden atılan su paketiyle boynundan yaralanan Livakovic'in sözleri oldu.

Avcı'dan Onay Çıktı!; Trabzonspor'a Fırtına Gibi Stoper Geliyor...! Avcı'dan Onay Çıktı!; Trabzonspor'a Fırtına Gibi Stoper Geliyor...!

MELER LİVAKOVİC'LE KONUŞTU ANCAK 'MAÇA DEVAM' DEDİ

İddiaya göre maçı tatil etmediği için eleştirilen hakem Halil Umut Meler Livakovic’e olaydan hemen sonra "nasılsın?" diye sordu. Hırvat kalecinin ise “kendimi güvende hissetmiyorum” demesine rağmen karşılaşmayı devam ettirdiği iddia edildi. Gelen bilgilere göre Meler, Livakovic'in yaralandığı pozisyonda “can güvenliğinin daha büyük tehditlerle karşı karşıya kalmaması için devam” kararını onayladı.

TFF TEMSİLCİSİ İLE FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU

Gelen bilgilere göre Hırvat kalecinin yaralandığı pozisyon da dahil olmak üzere Meler birkaç kez TFF temsilcisi Kerem Fahri Baykalmış ile konuştu. Sadece bir kez anons yapıldı. Sonrasında maç devam etti.

DEVRE ARASINDA TOPLANTI YAPILDI MI?

Karşılaşma sonrasında hakem gözlemcisi Murat Ilgaz ile TFF temsilcisi Baykalmış'ın maçın devre arasında hakem Meler ile görüşme yaptığı iddia edilmişti.

Muhabir: BİROL SANCAK