Saral, vatandaşların aktardığı konular arasında yol ve ulaşım problemleri, kanalizasyon sorunları, su kesintileri, göç verilmesi, turizm ve hayvancılık alanlarındaki eksiklikler gibi temel meselelere değiniyor.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'dan Kazada Hayatını Kaybeden Özer Korkmaz ailesinin acına ortak oldu

Özellikle kırsal bölgelerdeki kanalizasyon sorunlarının çözümü için Bilim Kurulu ile iş birliği yaparak projeler geliştireceklerini belirten Saral, şehir planlamasına öncelik verdiklerini ve uzun vadeli çözümler üreteceklerini vurguluyor.

Temiz içme suyunun insan hakkı olduğunu dile getiren Saral, düşük gelirli vatandaşlar için kentsel dönüşüm ve barınma projeleri geliştireceklerini ifade ediyor.

Ayrıca, yeşil bir kent olma hedefleri doğrultusunda heyelanlı alanlarda ağaçlandırma çalışmaları yapacaklarını ve ilköğretim çağındaki çocuklarla ağaç dikme etkinlikleri düzenleyeceklerini belirtiyor.

CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez ve İl Başkanı Mustafa Bak gibi parti yetkililerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde, Hasan Süha Saral'ın halkın sorunlarına karşı duyarlı ve çözüm odaklı bir yaklaşım sergilediği görülüyor.

Editör: Birol Sancak