Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürü Murat Güler, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Güler ve ekibine başarılar diledi. İletişim Başkanlığı Trabzon Bölge Müdürü Murat Güler ise kurumlar arası iletişimi geliştirme kapsamında KTÜ’yü ziyaret ettiklerini belirerek, KTÜ ile iş birliği içerisinde olmayı arzuladıklarını ifade etti. Ziyaret, Güler’in Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ya İletişim Başkanlığı tarafından hazırlanan ve deprem sürecinde dezenformasyonlara karşı yayınlanan günlük “Deprem Dezenformasyon Bülteni” yayınını hediye etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından sona erdi.

R E K T Ö R

HOCASIYLA BULUŞTU

Sempozyum konuşması için Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen konferansa davet edilen İstanbul Ticaret Üniversitesi hocalarından Prof. Dr. Hasan Türedi'yi dinlemeye gelenler arasında birçok öğrencisi gibi eski öğrencilerinden Ak Parti Ortahisar eski ilçe başkanı Temel Altunbaş da hazır bulundu. Kendisinde Hasan Türedi Hoca'nın çok farklı bir yeri ve emeği olduğunu bildiğimiz Temel Altunbaş'ın ismi çok ciddi manâda Ortahisar Belediyesi için zikrediliyor.

Türedi-1

DATÇA’YA  ‘MUTLU’ ADAY

Yerel seçimlere doğru hızlı bir şekilde gidilirken aday adayları da  açıklanıyor. Aslen Gümüşhaneli olan ve Muğla’da görev yaptığı dönemlerde Datça ilçesinde iz bırakan Ankara Büyükşehir belediyesi Afet ve Koordinasyon Daire başkanı Mutlu Gürler CHP’den belediye başkan aday adayı oldu. Hayırlı uğurlu olsun dileklerimizi iletelim.

Gürler

YILDIRIM’DAN ANLAMLI HAREKET

Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve eşi Güllühan Yıldırım, Trabzonspor-Kayserispor maçını 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzden gündüzlü bakım hizmeti alan özel gereksinimli bireylerle birlikte izledi.

Y I L D I R I M

ŞİİR YARIŞMASI DÜZENLENİYOR

Türkiye Alzheimer Derneği Denizli Şubesi veEgeli Araştırmacı ve Yazarlar Birliği iş birliğinde Türkiye genelinde Şiir Yarışması düzenlenecek.  Son yıllarda oldukça artış gösteren Alzheimer (Unutkanlık hastalığı) konusunda bu hastalığın önemini anlatmak ve kamuoyunda hastalığa karşı farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenecek olan yarışmanın teması da Alzheimer olacak. Yaş sınırının olmayacağı yarışmaya 18 yaşını doldurmuş her Türk vatandaşı bireysel olarak yalnızca bir eserle katılabilecek. Gönderilen şiirin başka bir yarışmada kullanmamış ya da bir yerde yayımlanmamış olması gerekiyor. Eser serbest şiirse 48 dizeyi, hece şiiri ise 7 kıtayı geçmeyecek. Yarışmacı 5 harfli bir rumuz belirleyip şiirinin sol üst başına yazacak.  Şair ad ve soyadını, nüfus bilgilerini, kısa özgeçmişini, telefon numarasını ve elektronik posta adresini 2.bir sayfaya yazacak ve eserini [email protected] adresine gönderecek.  Eserin muhatabına ulaşıp ulaşmadığı konusunda ise 0505 623 4134 numaralı telefondan bilgi alınabilecek. Eserler 12 punto ve ‘Times New Roman’ karakteriyle yazılacak.  Yarışmaya katılınacak şiirler serbest nazım şeklinde hece ölçüsü ile yazılmış olacak. Yarışmacı bu kalıplardan birisiyle yarışmaya katılabilecek. Son Başvuru 28 Şubat 2024.

Şi̇i̇r Yarişmasi

ACIMIZ ÇOK BÜYÜK

Samsun'da önceki gün  2 otomobilin çarpıştığı kazada AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu (25), Tolgahan Topuz (22) ve Nuhcan Çevik (22) hayatını kaybetmişti.. Hayatını kaybeden AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu dün Artvin Çayağzı Mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı. Kaza haberi Artvin’de derin bir üzüntü yarattı. Çarşamba ilçesi Dikbıyıkmevkisinde meydana  gelen kazada Nişan merasimine giden Tolgahan Topuz yönetimindeki 55 AGU 319 plakalı otomobil, karşı şeritte Ankara'dan yola çıkıp Artvin'e giden AK Parti Artvin Gençlik Kolları Başkanı Doğukan İslamoğlu yönetimindeki 06 DKU 378 plakalı otomobile çarpışmıştı.. Henüz 7 aylık evli olan Doğukan İslamoğlu’nun çok başarılıçalışkan  Artvin’deçok sevilen bir genç olduğunu belirten Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi “Acımız gerçekten çok büyük.3 genç hayatının baharında yaşama veda etti. Trafik kazaları noktasında ne yazık ki ne önlemler ne uyarılar ne cezalar hiç biri fayda etmiyor. İnsan ne diyeceğini ne söyleyeceğini bilemiyor. Mekanları cennet olsun” dedi.

A R T V İ N

ARAKLI’DA İBRE KİMDEN YANA?

AK Parti Araklı’da belediye başkan aday adayı olan Hasan Çebi, Çetin Çebi, Rasim Çebi, MikdatÇebi, Hüseyin Avni ÇoşkunÇebi, Aydın Hacıalioğlu, Ahmet Küçük, Hüseyin Kınalıoğlu çalışmalarını sürdürüyor. Aday adayları hem kendilerini tanıtıyor hem de kesin adaylık sürecini heyecanla bekliyor. Aralık ayı ortasında AK Parti  Trabzon İlçe Belediye Başkan adaylarının açıklanması bekleniyor. Trabzon Büyükşehir ve Ortahisar Şubat ayının başını bulabilir. Aday-adaylarından Çetin Çebi “Her aday-adayı olan partimiz ve Araklımız için değerdir kıymetlidir. Kim aday olursa olsun hepimize yakışan bu aday etrafında birleşip çalışmak olacaktır. Bizim sevdamız ülkemizdir. Ben bir iş insanı olarak her zaman şart altında konumum ne olursa olsun ülkeme şehrime ve güzel içlem Araklı’ya hizmet etmeye mücadele vermeye devam edeceğim” dedi.

A R A K L I

SOYLU’YA HALK SAHİP ÇIKIYOR

AK Parti İstanbul Milletvekili eski İçişleri Bakanı  Süleyman Soylu AK Parti İstanbul İl Başkanlığının  düzenlediği “Yeniden İstanbul Programı”  kapsamında Beyoğlu’nda teşkilatlarla beraber  hemşerileriyle  bir araya geldi.. Trabzonlu hemşerimiz Süleyman Soylu yerel seçimler öncesi saha çalışmalarında vites düşürmüyor sürekli sahada vatandaşlarla bir oluyor. Gördüğü ilgi ve alaka karşısında zaman-zaman duygulanan Süleyman Soylu gençlere şu mesajı verdi: “Sevgili Genç kardeşlerim Biz darbelerle büyüdük ve onları unutmadık… Mücadelemiz hep kukla ve kuklacılarla oldu. Siz de Gazze’yi unutmayın Küresel finans sistemi Küresel hukuk sistemi Küresel insan hakları sistemi Küresel çevrecilik sistemi Küresel barış sistemi Küresel kültür sistemi Küresel medya sistemi Küresel kapitalizm Hepsi vesayetin, dünya hükümranlığının sözde meşruiyet aparatlarıdır.Allah bu zulme ortak olanları helak edecektir, Allah doğruların yanındadır”

Soyoğlu

Editör: Doğukan ÖZKURT