Akşener'in açıklamaları şu şekilde: "İYİ Parti olarak, haftaya; ilginç, ve bir o kadar da, manidar bulduğum bir olayla başladık. Gerçekten ibretlik bir manzarayla karşı karşıyayız… Görünen o ki; görüşleri fark etmeksizin; siyasetteki herkes, bizden çok rahatsız. İktidar, kurulduğumuz günden beri, bizden çok rahatsızdı; zaten biliyorduk. Eski HDP'liler, yeni DEM'liler, zaten ezelden beri, bizden çok rahatsızdı; onu da biliyorduk. Son dönemdeyse; artık açıkça görmeye başladık ki; meğer, ana muhalefet partisi de bizden, çok rahatsızmış! Hal böyleyken; ittifak sisteminden beslenen, bu kadar çok aktörü; aynı anda, rahatsız ediyorsak; bu ne demektir, biliyor musunuz? Milletimiz için, çok doğru şeyler yapıyoruz demektir. Bugüne kadar, karşımıza; nice engeller, iftiralar, yalanlar çıktı. Türlü baskılarla, tehditlerle, linçlerle mücadele ettik. Defalarca durdurulmak, sindirilmek, susturulmak istendik. Hepsini, teker teker aştık.”

244B04Fe 8582 4E56 80B7 3939F9A0E067

Grup toplantısının ardından İyi Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın da paylaşımda bulunarak, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde İYİ Parti Haftalık Grup toplantımızı gerçekleştirdik. Milletimiz, iki kutup arasına sıkışmış siyasetten artık kurtulsun istiyoruz. Bu sebeple; 3. yolu açarak, hain diyene de, cahil diyene de mecbur değilsin! diyoruz. Gururla tek başınayız.” dedi.

9F7380E9 95C5 4E43 8Df9 Bd4Ae54B7Dcd

Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak" Sürmene Belediye Başkanı Hüseyin Azizoğlu: "Deniz Üssü Rize'den Vazgeçildi, Sürmene'de Kalacak"

Meral Akşener ve İyi Parti, Türk siyasetindeki farklı bir alternatif sunma konusundaki kararlılıklarını vurgulamış gibi görünüyor.
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak