Bursa'nın Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına seçilen isim ise Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu oldu. Toplantıya katılan İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın da bu önemli açıklamayı sosyal medya hesabından paylaşarak, aday tanıtım programlarının Türkiye genelinde şehirlerin hizmetine güçlü adayları kazandırmayı hedeflediğini ifade etti.

Enerji Çalışanları Sendikası Doğu Karadeniz Şubesi Trabzon 'da açıldı Enerji Çalışanları Sendikası Doğu Karadeniz Şubesi Trabzon 'da açıldı

Yavuz Aydın, açıklamasında, "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener liderliğinde Bursa teşkilatımızla bir araya geldik. Aday tanıtım programlarımızla Türkiye genelinde şehirlerimize hizmet edecek güçlü adayları milletimizin huzuruna çıkartıyoruz. Bu bağlamda; Bursa'da Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına layık görülen, samimiyetine ve çalışkanlığına bizzat şahit olduğum Selçuk Türkoğlu'na çıktığı bu yolda muvaffakiyetler diliyorum." dedi.

Bursa'da seçim heyecanı İYİ Parti'nin açıkladığı bu adaylarla birlikte daha da artarken, Selçuk Türkoğlu'nun Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı için yapacağı çalışmalar merakla bekleniyor.
TAKA/TUNCAY UÇKUN 

Editör: Ayşe Sancak