Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay net konuştu, “Kabul Etmeyen Gider!”

Trabzonspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, BB Erzurum karşılaşması sonrası mutsuz gözüken oyuncularla ilgili görüş bildirdi. 

Deneyimli çalıştırıcı "Burası Trabzonspor Kulübü. Kimsenin burada moralinin bozulmasına gerek yok. Futbolcuların kendilerini sürekli pozitif tutması gerekiyor. Her oyuncu her zaman forma bulacak diye bir şey yok. Oynamayanlar mutsuz. Çünkü bir sürü oyuncu var. Buraya geldiğimden beri aynı şeyi söylüyorum, kadromuzda fazlalık var. Doğal olarak oynamayan üzülüyor. Bu doğal ama herkes kendini mental ve fiziksel olarak hazır tutmalı" diye konuştu.
 
Kabul etmeyen gider! 

Rıza Çalımbay, Trabzonspor için herkesin elini taşın altına sokması gerektiğini belirtti. Tecrübeli hoca "Oynamayan futbolcular hemen bırakıyor, suratlarını asıyor. Böyle olmaz. Burada herkes moralini bozarsa olmaz. Hem kendilerine hem de takıma zarar verirler. Bunu herkesin kabullenmesi gerekiyor. Kabullenmez ve 'ben duramıyorum' derse de biz de arkadaşlarımızla yolları ayırırız. Bu işin doğasında var. Ancak burada kalıyorsa her şeyini Trabzonspor için verip en iyisini yapmaya çalışacak. Hepimiz Trabzonspor için buradayız" ifadelerini kullandı.