Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen TOBB Kadın Girişimciler Kurulları Doğu Karadeniz Bölge Toplantısı'nda, kadın girişimcilerin önemi ve potansiyeli vurgulandı. TTSO Başkanı Erkut Çelebi, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, kadınlara verilen destekle neler başarabileceklerinin herkes tarafından görüldüğünü belirterek, odalar olarak kadınların projelerine her zaman destek olacaklarını ifade etti.

Gümüşhane'de Kahvehanede Çıkan Tartışma Alparslan Yıldırım'ın trajik ölümüne neden oldu Gümüşhane'de Kahvehanede Çıkan Tartışma Alparslan Yıldırım'ın trajik ölümüne neden oldu

Toplantıda, TOBB Trabzon Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ahsen Aydın tarafından, Sanayide ve Turizmde Kadın Eli projelerinin tanıtımı yapıldı. Aydın, projelerin başarılı olabilmesi için odalar ve ilgili kurumların desteğinin önemine dikkat çekti ve ilgili kurum yetkililerinden destek beklediklerini dile getirdi.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi, bölge olarak birlikte hareket ederek hedeflere ulaşmayı amaçladıklarını belirterek, kadın girişimcilerin Trabzon ve bölgede yoğun bir şekilde çalıştıklarını ve bu çalışmaları desteklediklerini vurguladı. Çelebi, kadınların başarı potansiyeline inandıklarını ve güçlü bir bölgenin Türkiye'ye katkı sağlayacağını ifade etti.

Toplantıya katılanlar, Karadeniz bölgesinde kadın girişimciliğinin önemini vurgulayarak, kadınların ön plana çıkmasıyla bölgenin daha da güçleneceğine inandıklarını dile getirdiler.





Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU