Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Teknik Gezi: Kariyer Yolculuklarında Önemli Bir Adım Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Teknik Gezi: Kariyer Yolculuklarında Önemli Bir Adım

Trabzon Ticaret Sanayi Odası (TTSO) Trabzon AB Merkezi ve TOBB Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulu işbirliğiyle gerçekleştirilen etkinlikte, onlarca kişi horon halkası oluşturarak Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na girmenin ön çalışmasını yaptı. Katılımcıların sırtlarına numaralar yapıştırılarak, noter temsilcileri tarafından kayıtlar tutuldu ve Guinness yetkililerine iletilmek üzere hazırlandı.

Hedef: 2 Bin 161 Kişilik Horon Halkasıyla Rekor Kırmak

TOBB Trabzon İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Ahsen Aydın, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, horonun kadınlar ve erkekler arasında ortak bir kültürel değer olduğunu vurgulayarak, bu etkinlikle Guinness Dünya Rekorlar Kitabı'na girmeyi amaçladıklarını belirtti. Aydın, yapılan başvurunun ardından noter temsilcileriyle birlikte kayıtların tescillendiğini ve Guinness'e iletilmek üzere hazırlandığını aktardı. Hedeflerinin 2 bin 161 kişilik bir horon halkası oluşturarak rekor kırmak olduğunu dile getirdi.

Kaynak: İHA