24 kamu kuruluşu, çeşitli pozisyonlarda toplamda 3.848 personel alımı yapacak. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Eti Maden, TTK, Türkiye Ulusal Ajansı, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Dicle Kalkınma Ajansı, Selçuk Üniversitesi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, TÜBİTAK, Rekabet Kurumu, İçişleri Bakanlığı, Kişisel Verileri Koruma Kurumu, İzmir Demokrasi Üniversitesi, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu, Muş Alparslan Üniversitesi, İzmir Bakırçay Üniversitesi, Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, SPK, OGM, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı gibi kurumlar, personel alımı ilanlarını Resmi Gazete'de duyurdu.

Ankara'da Gerçekleştirilen Büyük Savunma Mitingi'nde Avukatlar Bir Araya Geldi Ankara'da Gerçekleştirilen Büyük Savunma Mitingi'nde Avukatlar Bir Araya Geldi

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yazılı ve sözlü sınavla 1271 Gelir Uzman Yardımcısı alacak. Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü, 2024 yılı sürekli işçi ve memur istihdamı kapsamında İŞKUR ve ÖSYM üzerinden personel alacak. Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığına, Zonguldak'ta görevlendirilmek üzere, yarışma sınavı ile Müfettiş Yardımcısı alacak. Türkiye Ulusal Ajansı, çeşitli unvanlarda 96 sözleşmeli personel alımı yapacak. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı, Antalya, Burdur ve Isparta illerinin kalkınmasına yönelik uzman personel alacak.

İçişleri Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında çalıştırmak üzere 1608 4/B sözleşmeli personel alımı yapacak. Kişisel Verileri Koruma Kurumu, 15 uzman yardımcısı alacak. İzmir Demokrasi Üniversitesi, 2 sözleşmeli personel alacak. Muş Alparslan Üniversitesi, 42 sözleşmeli personel alımı yapacak. İzmir Bakırçay Üniversitesi, 9 sözleşmeli personel alacak. Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu, 76 sözleşmeli personel alacak. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 170 sözleşmeli personel alımı yapacak. SPK, 40 uzman yardımcısı alacak. OGM, 28 sürekli işçi alacak. Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı, 22 sürekli işçi alacak.

Başvurular ve detaylı bilgi için ilgili kurumların internet siteleri ve resmi duyurularına başvurabilirsiniz. Kamu kurumlarının alım süreçleri ve koşulları adaylar için fırsatlar sunmaya devam ediyor.
TAKA/HABER MERKEZİ

Editör: Birol Sancak