KUKDER'in düzenlediği genel kurul, Trabzon'un Çaykara ilçesine bağlı üç mahallede geniş bir katılımla gerçekleşti. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, ve diğer yerel yöneticilerin yanı sıra Türkiye'nin farklı illerinden gelen üyeler ve yöre halkı da toplantıya katıldı.

Ortahisar Belediyesi Altyapı Çalışmalarıyla Yollarda Kalıcı Çözümler Üretiyor Ortahisar Belediyesi Altyapı Çalışmalarıyla Yollarda Kalıcı Çözümler Üretiyor

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, genel kurulda yaptığı konuşmada, kadınların sosyal hayatta daha fazla yer almasının önemine vurgu yaparak, yeni seçilen kadın başkanın önemli bir adım olduğunu belirtti. Bu yaklaşımla diğer köylere örnek olacaklarını ifade etti.

Derneğin yeni başkanı Bahar Şeker, kuruluş amaçlarını ve hedeflerini geniş kapsamlı projeler üretmek olarak açıkladı. Şeker, üyelerin aktif katılımını ve sorumluluk almasını beklediklerini vurgulayarak, birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını ifade etti.

Genel kurul sonunda, yörenin sevilen sanatçılarından Enver Çakıral ve Mustafa Kuvvetli minik bir konser verdi. Yeni yönetim ve denetim kurulu şu isimlerden oluştu: Başkan Bahar Şeker, Başkan Vekili Nizamettin Bilici, Genel Sekreter Nesrullah Sonay, Sayman Memduh Dursun ve diğer yönetim kurulu üyeleri.

TAKA/HABER MERKEZİ

Editör: Birol Sancak