Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Teknik Gezi: Kariyer Yolculuklarında Önemli Bir Adım Trabzon Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Teknik Gezi: Kariyer Yolculuklarında Önemli Bir Adım

Kaymakam Demirer, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte Pınaraltı Mahallesinde bulunan okulu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Okul Müdürü Hikmet Turan, okul hakkında Kaymakam Demirer'e bilgi vererek ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti. Kaymakam Demirer, Müdür Kabahasanoğlu ile birlikte sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

"HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"

8C998C3C 9B8F 4731 Abc8 621C3A2772Fc,

Okul ziyaretinde, geçmiş yıllardaki başarıları ve mevcut çalışmaları değerlendiren Kaymakam Yiğit Yaşar Demirer, okulun fiziksel imkanlarının ve eğitim olanaklarının son derece olumlu olduğunu belirtti. Okul idaresi ve öğretmenlerini tebrik eden Kaymakam Demirer, "İlçemize en uzak okullarından biri olan okulumuzun fiziksel imkanları, eğitim olanakları son derece yerinde hem de eğitim adına yapılan çalışmalardaki kaliteyi görmekten son derece mutlu oldum. Böylesine güzel eğitim, öğretim iklimi oluşmasını sağlayan başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere okul idaremizi, öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Okulumuz geçen yıllarda çok başarılı öğrenciler yetiştirdi. Bu yıl da aynı başarıların tekrar edilmesini umuyorum. İnşallah bu başarıyı da sağlayacaklardır. Çalışmalarınızda her zaman yanınızda olduğumu ifade etmek istiyorum." şeklinde konuşarak düşüncelerini dile getirdi. Öğrencilerle birlikte Beden Eğitimi dersinde bahçede Bocce oynayan Kaymakam Demirer ve Müdür Kabahasanoğlu, öğrencilere başarılar dilediler.

Muhabir: NEZİHA ÇAKIROĞLU