Festivalin düzenleme kurulu başkanı Recep Durmuş'un yaptığı açıklamaya göre, etkinlikler 2-3 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleşecek.

Durmuş'un açıklamasına göre, festivalin hazırlıkları büyük ölçüde tamamlanmış durumda. Organizasyon için destek veren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ortahisar Belediye Başkanlığı, Akçaabat Belediye Başkanlığı ve mülki idari amirlere teşekkür eden Durmuş, etkinliğin duyurulmasında destek veren sponsorlara da teşekkür etti.

EĞLENCENİN ADRESİ: LİVA KAR FESTİVALİ

Liva Kar Festivali'nin katılımcılarına eğlenceli bir program sunacağını belirten Durmuş, festival kapsamında çeşitli etkinlikler düzenleneceğini söyledi. Bu etkinlikler arasında havai fişek gösterisi, kamp çadırlarının kurulması, kar motoru turları, horon etkinlikleri ve canlı müzik şölenleri yer alacak.

Kadınların Sosyal ve Ekonomik Güçlenmesi İçin Bir Adım: Mor Pazar Kadınların Sosyal ve Ekonomik Güçlenmesi İçin Bir Adım: Mor Pazar

Kamp çadırlarını kurmak isteyenlerin 2 Mart 2024 Cumartesi günü akşam hazırlıklarını tamamlamaları gerektiğini belirten Durmuş, festivalle ilgili bilgi almak isteyenlerin kendileriyle iletişime geçebileceklerini ifade etti. Festival kapsamında yöresel sanatçıların yanı sıra birçok sürpriz etkinliğin de yer alacağını belirten Durmuş, tüm hemşehrileri ve misafirleri festivalde ağırlamaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdi.

Muhabir: AYŞE SANCAK