Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yayla Göçü Öncesi Karlı Yolları Açıyor. Olumsuzlukları Minimize Etmek İçin Çalışmalar Ba Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Yayla Göçü Öncesi Karlı Yolları Açıyor. Olumsuzlukları Minimize Etmek İçin Çalışmalar Ba

Aktürk, “Bir yıl üzerinden geçmesi bazı acıları geride bırakmıyor ne yazık ki. 6 Şubat 2023 de yaşanan asrın felaketi olarak dünya tarihine geçen depremde kaybettiğimiz 50 bini aşkın canı rahmetle anıyor, geride kalanlara sabırlar diliyoruz.

Rabbim bizlere bir daha böyle büyük sınavlar yaşatmasın. O günün acısı hala yüreklerimizde hafızalarımızda bize derin izler bırakan bu günle birleşen; yükselişin ve mucizelerin gecesi,insanın erdem yolculuğu, Rahmet ve mağfiret kapılarının açıldığı duaların ârş’a yükseleceği bu güzel Miraç Kandilinde, kabul kapılarının da olmanız dileğiyle hayırlı kandiller diliyoruz.

Allah, hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa rahmetiyle diğer kapıları açar. Onun Celaline değil Cemâline mail olmak dileğiyle tüm kayıplarımıza rahmet diliyor kabul ve makbul dolu nice kandillerde buluşmayı temenni ediyorum” dedi.
TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Ayşe Sancak