Sevgili Okurlar, Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan Günnar, Salih Cora da oylarını Trabzon’da kullanırken Haluk Pekşen genel merkezdeki görevinden dolayı oyunu Ankara’da kullandı.
 
Aynı Gemideyiz
 
Uzun bir seçim çalışmasının ardından siyasiler görevlerini yerine getirdi, vatandaş da sandıkta kararını verdi. Şimdi sandıktan çıkan karara herkes saygı duyacak. Çünkü seçimler geliş geçişidir ama Türkiye kalıcıdır. Bu ülke hepimizin, başka Türkiye yok. Kutuplaşmayalım, toplum ayrıştırılıp çatışmayalım, iletişim kanallarımızı kapatmayalım. Hepimiz aynı gemideyiz.
 
Barışın ve kardeşliğin egemen olduğu bir ülkeyi ve dünyayı düşlemekten vazgeçmeyeceğiz. Acılarımızı da birlikte yaşayacağız sevinçlerimizi de. Ülkemizin daha aydınlık bir geleceğe ulaşması için bir olalım, bütün olalım daha güçlü olalım.
 
Değerli Okurlar, TAKA Gazetesi olarak 16 Nisan referandum sürecini yakından takip ettik. Her siyasi partinin görüşüne, her STK’nın ve her bireyin görüşüne yer verdik.
Evet-Hayır ayrımı yapmadan yaşananları siz değerli okurlarımıza ulaştırdık.

Şimdi sandık sonuçlarının detaylarını, gelişen notları sizlerle paylaşacağız. Referandum sonrası sürecin en detaylı şeklini, haberlerimiz, köşe yazarlarımız ve kulis notlarımızla sizlere ileteceğiz.
 
Başkana Alkış
 
Sevgili Okurlarımız, Trabzonspor çok iyi bir yolda. Dün TAKA Gazetesi’nde Muharrem Usta’nın mesajı vardı. O mesaj Ersun hocaya, ‘İstediğin oyuncuyu alacağım’ mesajı idi.
Trabzonspor taraftarları ikinci yarının flaş ekibi olan Trabzonspor’dan son derece umutlu. 50.yılda şampiyonluk gelecek. Her zaman söylüyoruz, 3 veya 4 takviye. Ama kaliteli takviyeler. Trabzonspor’un yolu açık olsun.
 
Mutlu Haftalar TAKA
Editör: TE Bilisim