Sevgili okurlar; Trabzon’un ev sahipliği yaptığı buluşmada A’dan Z’ye her şey konuşuldu. Kılıçdaroğlu Trabzon’da gerçekleşen İl Başkanları toplantısında Trabzon ve Karadeniz’in sorunlarına eğildi.
 
Kemal Kılıçdaroğlu; göç’ten işsizliğe, fındıktan kaçak çaya, Trabzonspor’dan terör olaylarına, başkanlık sisteminden yeni Anayasa’ya kadar her şeyi masaya yatırdı.
Trabzon’un kanayan yarası Fındık konusuna değinen Kılıçdaroğlu fındığa kalıcı çözüm olması gerektiğini Karadeniz Fındık Borsası’nın kurulması gerektiğini ifade etti. Kaçak Çayı gündeme taşıyan Kılıçdaroğlu İktidar olduklarında bunun önlemini alacaklarını söyledi.

Trabzonspor’un büyüklüğüne de değinen Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarını okuyucularımıza detaylı bir şekilde aktardık.
 
AK Parti’de Gündem
 
Değerli okurlar; AK Parti'de gündem; delege seçimi ve kongreler…
 
Yeni yılda başlayacak olan ilçe kongreleri ve delege seçimleri için hazırlıklar başladı. Bu konuda sürekli istişare içerisinde olan teşkilatlar en doğru adımları atmak için görüşmeler yapıyor. Geçtiğimiz hafta sonu ise AK Parti Trabzon Teşkilat ve Seçim İşleri Başkanları Toplantısı, İl Başkanlığı binasında gerçekleştirildi. Bu da gösteriyor ki Ak Parti İlçe teşkilatlarına çok büyük önem veriyor. İleride yaşanan gelişmeleri yakından takip edip siz değerli okurlarımıza ayrıntılı bir şekilde aktaracağız.
 
MHP Sahaya İniyor
 
Değerli Okurlar; MHP’nin 7 Haziran seçimlerinden bu yana kritik konulara ilişkin partinin tavrını anlatmak üzere illerde divan toplantıları düzenleyecek. Toplantılarda, “Türkiye’nin darbe girişimine nasıl sürüklendiği, Türkiye’yi gelecekte bekleyen tehlikeler, sınır ötesi operasyonlar, içeride yürütülen PKK ve FETÖ operasyonları” da anlatılacak. Parti, Bahçeli’nin görüntüleri eşliğinde 7 Haziran seçimlerinden bu yana MHP’nin duruşunu anlatan bir reklam filmi de hazırladı.
 
Vali Ve Eşi
 
Sevgili Okurlar; Trabzon Valisi Yücel Yavuz… Göreve başladığı günden itibaren Trabzon’u A’dan Z’ye takip ediyor. İlçeleri tek tek gezen Vali Yavuz, eşi Şengül Yavuz ile birlikte tüm sosyal projelerin içerisinde. Trabzon’un sosyal-kültürel, eğitim, sanat alanında gelişimine katkı sağlamak için gösterdikleri çabalar vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. 
 
Avni Aker’e Veda
 
Değerli okurlar; Trabzonspor’da veda vakti. Bordo-Mavili ekip bu akşam Antalyaspor ile oynayacağı maçla tarihi başarılar elde ettiği, rakiplerinin dizlerini titrettiği, destanlar yazdığı Avni Aker Stadı’na veda ediyor. Bu maç Trabzonspor ve taraftarı için büyük önem arz ediyor. Tarihe geçecek olan bu karşılaşmada 3 puandan başkası yalan. Taraftar ve takım bunun farkında. Bu akşam Avni Aker’e yakışır bir oyunla zafer yaşamalıyız.
 
Editör: TE Bilisim