Sevgili Okurlar, Zira, İstanbul, Ankara, Sakarya, Kocaeli, Düzce gibi şehirlerde oturanlar önce çay için gelirler, ardından ise fındık için. Bölge cıvıl, cıvıl olur. Gurbetçiler Trabzon ve bölgeye geldiklerinde de yerel gazeteler ellerinden eksik olmaz. onlar TAKA Gazetesinde de kendilerini bulurlar.

Festivaller Başlıyor

Sevgili Okurlar
, Çay ve fındık sezonu ile birlikte festivallerin de başladığı aylardayız. Geçen yıl 15 Temmuz darbe kalkışması oldu ve festivaller iptal edildi. Festivallerin iptal edilmesi yaylalar için satış yapacak olan esnafı da mağdur etti, sanatçılar da sahne alamadılar. Bu yıl şu ana kadar her hangi bir iptal gözükmüyor. Şenlikler ve festivaller geleneklerin yaşatıldığı yerlerdir. Bu etkinlikleri TAKA Gazetesi olarak yakınen takip edceğiz ve siz okurlarımızla bölgenin güzelliklerini paylaşacağız.

Can Kardeşiz

Sevgili Okurlar, Ne dedik, Trabzon ile Rize kardeştir. Her ne kadar Rizespor’un yöneticileri  Trabzon ile Rize kardeş ama Rizespor ile Trabzonspor küs deseler de zaman herşeyin ilacıdır. Tüm TAKA Gazetesinde Atakan Tok imzalı bir haber vardı. Bu haberde Rize’de trafik kazasında ağır yaralanan 61 yaşındaki Hüseyin Sanha’nın organları 3 kişiye hayat verdi. Bu isimlerden birisi de Trabzonlu. Atakan Tok çok da güzel bir başlık verdi: Can kardeşiz. Öyle değil mi? Belgesi bu haber.

Trabzonspor Ve Transfer

Değerli Okurlar, Trabzonspor yeni sezona hazırlanıyor. Önemli transferler yapıyor. Kamil Ahmet Çörekçi, Bongonda ve Daumbia. Gignac da gündemde. Buradan şunu ifade etmek istiyoruz. Trabzonspor geçmişte de benzer sıkıntıları yaşadı. Almak istediği oyuncusu 5 yıl sonra alabildi. Kamil Ahmet Çörekçi’ye 3 yıl önce talip olmuştuk! Yine Moskova’da oynayan Dumbia’yı da 3-4 yıl önce istedik . Ya Gignac. Trabzonspor’a Avni Aker’de gol attığı yıl izin sürdük. Fenerbahçe  Musa Sov’a 4. sezonunu oynatıyor biz hala Gignac’ı alacağız. Trabzonspor genç dinamik ve bedenen ve ruhen sağlıklı isimleri almalı. Şampiyonluk bu transferlerle gelmez.
Mutlu Haftalar TAKA
 
Editör: TE Bilisim