Sevgili Okurlar; Bu artış her gün üzerine koyarak devam ediyor. Türkiye’de ekonomiyi düzeltmek için çalışmalar aralıksız sürüyor. Yeni bankalar, yeni modeller çok yakında faaliyete geçecek. Türkiye bu durumu kısa sürede olmasa da uzun vadede çözecek güce sahip. Cumhurbaşkanı Erdoğan Karadeniz gezisinde yaptığı konuşmalarda ana gündemi dolardaki artıştı. Gidilen yoldan geri dönüşlerinin olmayacağını belirten Erdoğan, kendi göbek bağımızı kendimiz keseceğiz diyerek dik duruşumuzdan hiç taviz vermedi.
 
Tek Hedefleri Türkiye
 
Amaçlarının papaz- Dolar-veya Euro olmadığını belirten Erdoğan buradaki tek hedefleri Türkiye’dir, vatanımızdır. Bu baskıları Türk milleti kıracak güce sahiptir. Düştüğümüz yerden çok farklı kalkarız” ifadeleriyle Türk halkına dirayetli olmaları mesajını verdi. Türkiye önümüzdeki süreçte üreten bir politikaya geçmeli. Daha çok çalıp, daha çok vatana millete faydalı bireyler yetiştirmeliyiz. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün ki Trabzon ziyaretinde yine önemli mesajlar verdi. Bizde bu tarihi anları eksiksiz siz değerli okuyucularımızla paylaştık.
 
Maganda Olmayın
 
Değerli Okurlar; Hafta içerisinde en çok konuşulan olaylardan biri ise silahlı magandalar. Yapılan onca uyarıya rağmen can almaya ya da insanları yaralamaya devam ediyorlar. Silahıyla hiç düşünmeden havaya ateş açan vatandaşlar bile bile ölüme neden oluyorlar. Bunun cezası cinayettir. Hala kimse farkında değil. Bu bile bile insan canına kastetmektir. Lütfen havaya ateş ederken bunları göz önüne getirelim. İnsanları uyaralım. Bilmeden can almayalım.
 
Ordu’dan Ders Çıkarmalıyız
 
Sevgili Okurlar; Geçtiğimiz hafta Ordu’da yaşanan sel felaketinde 1 kişi hayatını kaybederken büyük çaplı hasarlar oluştu. Bölgede son yıllarda şıkça rastlanan sel felaketlerini kader olarak görüp fala yağışlara bağlamalıyız. Dere yataklarını islah edip üzerlerine çok katlı binalar dikmemeliyiz. Arazilerimiz heyelana müsait durumda tedbirlerimizi önceden almalıyız. Doğayla çok fazla uğraşmamalıyız. Dengesini bozmamalıyız. Çok az bir yağmurda yollarımız göle dönüşüyor. Akarlarımız dolu, kanalizasyonlar tıkalı, önce bunları halledelim. Felaket olduktan sonra değil.
Editör: TE Bilisim