Sevgili Okurlar; Tüm bakanların ismi verildi, yanlarında da oy oranı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu aldığı oy oranıyla diğer bakanlara adeta fark attı. Anket hala devam ediyor etmesine de Soylu’nun oylarında aynı oranla artıyor.
Buradan net bir şekilde anladığımız şu;
Soylu sadece memleketi Trabzon’da değil Türkiye’nin her yerinde takdir ediliyor.
Yaptığı çalışmaları, verdiği mücadeleyi herkes biliyor.
Memleketin her köşesine ayakbastı, Mehmetçiğimizin her daim destek oldu.
Masada değil cephede talimat verdi. Gerektiği yerde emir gerektiği yerde moral verdi.
Soylu Türkiye Cumhuriyeti’nin başına gelmiş en etkili bakan.
Terörle mücadele, uyuşturucu, asayiş, kaçakçılık.
Hepsiyle sistemli bir şekilde mücadele ediyor. Başladığı hiçbir işi yarım bırakmıyor.
Vatan için aldığı sorumluluğu canı pahasına bile olsa yerine getirmek için savaşıyor. Darbe girişiminde TRT’yi hainlerden temizleyerek ortaya çıkan o cesaretli adam Türkiye’nin huzurunu bozmak isteyenlerin korkulu rüyası oldu.
Bakan Soylu, son öldürülen terörist için arkadaşlarını nasıl motive ettiği ve vatana olan sevdasının ne denli büyük olduğunu şu sözleri özetliyor: Eğer İçişleri Bakanlığı görevim bu adam Türkiye'de temizlenmedikten sonra bitirse gözlerim açık gider.' Bu sözü söyledikten kısa bir süre sonra operasyonla bu terörist etkisiz hale getiriliyor.
Türkiye'nin metropollerinde gerçekleşen ve gerçekleşecek bütün eylemlerin planlayıcısı,
Bütün bombaların sevk edicisi,
İstanbul'dan Ankara'ya kadar her türlü terör olaylarının yöneticisi ve yönlendiricisi,
AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert'in katili olduğu belirtilen bir katil daha Bakan Soylu’nun Türk Güvenlik teşkilatını tetikleyen azmi ve gayretiyle temizlendi.
 
Demiryolu Her Şeyi Değiştirir
 
Değerli Okurlar; 2019 Trabzon için yeni bir başlangıç olacak. Trabzon’un üzerinde durduğu, yıllardır konuştuğu projelerin birçok önümüzdeki yıl itibariyle tamamlanırken, bir çoğununda başlangıcı yapılacak. Haritası çıkarılan demiryolu bu projelerin en büyüğü olacak. Trabzon içine kapanan değil kabuğunu kıran bir şehir olacak. Her alanda topyekun atağa kalma yılı olacak. Geç kalınmış ne varsa gün yüzüne çıkarılacak ve işleme alınacak. Hiçbir şey için geç değil. Sadece demiryolunun Trabzon’a gelişi bile şehre büyük bir vizyon katacak. Zaman icraat zamanı. Herkes aldığı görevi layıkıyla yerine getirilmesi. Bu şehir hepimizin. Koruyup kollamak, hataları düzeltmek, yıkıcı değil yapıcı olmak hepimizin görevi.  
Yusuf mu? Sosa mı?
 
Sevgili Okurlar; Trabzonspor, Süper Lig’in 20’nci haftasında yarın sahasında Göztepe ile oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak hem zirve yarışındaki iddiasını sürdürmeyi, hem de 3 maçlık galibiyet hasretine son vermeyi hedefliyor.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın kafasını karıştıran en zor değişiklik ise Yusuf Yazıcı ve Sosa arasında yaşanıyor.
Deneyimli teknik adam Fenerbahçe maçına Yusuf Yazıcı ile başlarken, oyuncudan beklediği verimi alamaması üzerine bu oyuncunun yerine ise ikinci yarıya Sosa ile başlamıştı.
Sosa’nın son haftalardaki performansından memnun olduğunu dile getiren Çalımbay, performans düşüklüğü yaşayan Yusuf Yazıcı arasında git-geller yaşıyor.
Tecrübeli hocanın Göztepe maçına bu kez Sosa ile başlaması yüksek bir ihtimal olurken, Yusuf Yazıcı’yı ise bu maçta hamle oyuncusu olarak kullanmanın planlarını yapıyor.
 Mutlu Haftalar TAKA
Editör: TE Bilisim