Sevgili Okurlar, İki Trabzon sevdalısı bakan ülke çapında önemli işlere imza atarken şehirlerini de unutmuyor. Süleyman Soylu Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanıyken Trabzon’da ÇSGB Çağrı Merkezini açmıştı. Şimdi de Enerji Bakanlığının çağrı merkezi açıldı. İki bakan şehirde yaptığı çalışmalarla beraber istihdam kapısı açıyor. Trabzonlular bu yatırımların devam etmesini arzuluyor.
 
Belediye Başkanları Taka'ya Anlatıyor
 
Değerli Okurlar, TAKA Gazetesi belediye başkanlarıyla gerçekleştirdiği özel röportajlarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu konuğumuz oldu. İlçede neler yapıldığını ve nelerin yapılacağını TAKA Gazetesine anlattı.
 
Hatta tüm şehrin merakla beklediği Dünya Ticaret Merkezi'nin yerine yapılacak olan Sheraton Otel'in projesini de ilk kez bizim aracılığımızla birlikte kamuoyuna duyurdu.  Belediye başkanlarımızla röportajlarımız devam edecek. Sizin sesiniz olan TAKA gazetenizi takip etmeye devam edin...
 
Uyarıyoruz
 
Değerli Okuyucular; Kış aylarının gelmesiyle beraber sona zehirlenmeler vakaları arttı. Daha önce de uyarılarda bulunmuştuk. Dün Rize'de bir anne ve 3 yaşındaki minik bebeği sobadan zehirlendi haberi geldi. 3 aylık bebek yoğun bakıma alındı. Hayati tehlikesi bulunan minik bebek yaşam savaşı veriyor. Sobalarımıza akşam vakti kömür atmayalım ve kesinlikle sobanın bulunduğu odada uyumayalım. Çok sayıda canımızı alan karbonmonoksit zehirlenme vakalarına lütfen dikkat edelim.
 
Trabzonspor
 
Sevgili Okuyucular; Trabzonspor'da zor günler yaşanıyor. Takım istediği başarıyı bir türlü yakalayamıyor. Gümüşhanespor mağlubiyetiyle beraber camia iyice korkmaya başladı. Şanlı tarihinde dünya devlerini deviren Trabzonspor günden güne eriyor gibi bir görüntü veriyor. Artık Trabzonspor'un yöneticisinden futbolcusuna kadar titreyip kendine gelmelidir. Artık puan kaybına tahammül kalmadı. Bugün oynanacak olan Kayserispor maçı galibiyetiyle beraber yukarıya doğru çıkış yakalamalıyız.
 
Mutlu Haftalar TAKA
 
Editör: TE Bilisim