Ancak Orsic'in erken bir dönüş yapma çabaları, taraftarları ve teknik ekibi heyecanlandırıyor.Hırvat oyuncu, tedavi süreci için gittiği ülkesinden geri dönerek Trabzon'da çalışmalarına devam ediyor.

Milli Atlet Emrah Öztürk, Antalya'da Yeniden Şampiyon Oldu: Trabzon Atletizm Pistinin Kapalı Olmasına Sitem Etti Milli Atlet Emrah Öztürk, Antalya'da Yeniden Şampiyon Oldu: Trabzon Atletizm Pistinin Kapalı Olmasına Sitem Etti

Fizyoterapist eşliğinde geri dönüş hazırlıklarını sürdüren Mislav Orsic, beklenenden daha erken bir tarihte takıma katılabilir. Şubat sonu ya da Mart başı gibi takıma geri dönmesi gündemde olan 31 yaşındaki oyuncunun, hırslı ve kararlı bir şekilde çalıştığı gözlemleniyor.

Teknik direktör Abdullah Avcı da kadro sıkıntısı yaşadığı bu dönemde Orsic'e büyük ihtiyaç duyduğunun farkında. Orsic'in erken dönüşü, Avcı'nın elini biraz daha rahatlatabilir ve takımın hücum gücüne olumlu katkı sağlayabilir. Mislav Orsic'in dönüşü, Trabzonspor taraftarları ve yönetimi tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak