Sahada sadece mücadele vardı, kalite yoktu. Hakem deseniz onlar zaten yok. Yani tam bir orta oyunu oynanıyor. Hiçbir şekilde istikrar yok. İlk yarıda Trabzonspor’un bir pozisyonu var o da gol başka bir pozisyonu yok. Sadece durumu idare ettiler. Yani tam bir orta oyunu oynandı.

Trabzonspor saman alevi gibi, zaman zaman iyi şeyler yapıyor ama çok kopuklar. Tamamen orta oyunu… Al birini vur ötekine, hiçbir ağırlıkları yok.

Nereden bakarsanız bakın dünkü doksan dakika her açıdan çok kötü değil çok da iyi değildi. Eh işte denecek kadardı.. Hakem acemi… Trabzonspor öne geçtikten sonra frene bastı dediğim anda ikinci golünü kazandı ama maçı VAR mı yönetiyor orta hakem Çağdaş Altay mı belli değil. Hakem için "Kötü değil, çok kötü" cümlesini kullanmak lazım. Çünkü maçta iki takımı da psikolojik olarak iyi çözemedi. Oyunu çözemedi, tuhaf tuhaf kararlar verdi, sonunda da çarşafa dolandı. Hakemlerin birçoğu formsuz. İlk yarıda bir penaltı pozisyonu var beş yaşındaki çocuğa sorsan penaltı değil der. Bu hakem, önce penaltıyı verip sonra kural dışı VAR'a gidip iptal ediyorsun. Fakat şuna da değinmeden geçemeyeceğim. Hakem yine ince ince kıyımlar yaptı. Sanki bordo- mavili formayı gördükleri anda bir antipati uyanıyor bunlarda. Anlam vermek imkânsız Çağdaş Altay’ın çok tecrübesiz hakem olduğu apaçık belli ediyor.

İkinci yarıya daha dengeli bir oyun ile başladı Trabzonspor. 58. dakikada Enis Destan’ın pasında topla ceza sahası içinde buluşan Pepe ayağını uzatarak topu kalecinin sağından ağlara gönderdi. Bordo- Mavililer bu golle rahat bir nefes aldı. Kalan dakikalarda ev sahibi Kayserispor daha diri gözükmeye başladı. Trabzonspor kalesini yoklarken, bordo- mavili oyuncuların o kadar rahat çalım yiyorlar ki sanki ilk kez saha çıkmış acemi futbolculardan farksızlardı. Ancak son dakikalarda kaleci Uğurcan’ın göz göre göre yaptığı hata sonucunda Kayserispor’un golü geldi. Bu gol Trabzonspor’da stres yaratmasına rağmen sonunda Trabzonspor, çok önemli olan bu kritik galibiyete ulaştı. Bu galibiyet zor da olsa Trabzonspor’a ohhh be dedirtti.