12. Sınıf Öğrencileri, Üniversite Sınavları İçin Gece Gündüz Çalışıyor

2024 yılı üniversite sınavlarına hazırlanan 12. sınıf öğrencileri, gündüz okulda Destekleme Yetiştirme Kursları'na katılarak gece de etütlerde sıkı bir çalışma temposunu sürdürüyor.

Of Kaymakamı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü, Okulu Ziyaret Etti

Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Fen Lisesi'ni ziyaret etti. Öğrencilerle buluşan Kaymakam Demirer, özverili çalışmalarından dolayı öğrencilere ve okul yönetimine teşekkür etti.

Kaymakam Demirer'den Öğrencilere Motivasyon Mesajı

Kaymakam Demirer, öğrencilere hitaben, "Herkes tatil yaparken sizler ailelerinizden uzakta hedefleriniz için buradasınız ve çalışıyorsunuz. Bu gerçekten takdir edilecek bir durum. Yeter ki sizler çalışın, başarılı olun." dedi ve öğrencilere her türlü desteklerinin devam edeceğini belirtti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Teşekkür Etti ve Başarılar Diledi

Tiyatro Tutkunları Trabzon'da Buluşuyor: 3. Tiyatro Festivali Heyecanla Sürüyor! Tiyatro Tutkunları Trabzon'da Buluşuyor: 3. Tiyatro Festivali Heyecanla Sürüyor!

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da Kaymakam Demirer'e destekleri ve ziyareti nedeniyle teşekkür ederek, öğrencilere başarılar diledi. Öğrencilerin azmi ve gayreti takdirle karşılandı.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Ayşe Sancak