Genç, “Öğrenmenin yaşı yoktur. Hamdolsun öğrenciliğimiz hiç bitmiyor. Her daim bir söz öğrenmenin, tecrübe etmenin mutluluğu içindeyim.  Yüksek lisanstaki sınıf arkadaşlarımla final sınavında buluştuk.” İfadelerini kullandı.


ACI ÜSTÜNE ACI

Eski bakan Faruk Çelik yeğenini kaybetti. Bu ay için de iki hafta arayla anne ve babasını kaybeden AK Parti Artvin Milletvekili eski bakan Faruk Çelik dünde ablasının oğlu yeğeni Şener Güngör'ü kaybetmenin acısını yaşadı..

Bursa Yıldırım İmamhatip Tatbikat Camiinde kılınan ikindi namazı sonrası aile mezarlığında  toprağa verilen Şener Güngör'e Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz..


BEYKOZ EMİN ELLERE TESLİM OLACAK

İstanbul'un en gözde ilçesinden biri olan Beykoz'da CHP Belediye Başkan adayını henüz açıklanmadı..Başkan adaylığı noktasında en şanlı ve öne çıkan isim ise ARTVİN Arhavili hemşehrimiz Tuncay Tolga Özcakmak Anketlerde ve kamuoyu yoklamasında önde çıkan  Beykoz CHP Belediye Başkan adaylığına en yakın isim olan Artvinli hemşehrimiz Tuncay Tolga Òzcakmak hafta başı açıklanması beklenen Beykoz Belediye Başkan adaylığı için en hazır en somut projelerinin kendisinde olduğunu belirterek "Beykoz Belediyesi 1 Nisan tarihinde Emin ellerde olacak çok çalışacak ve mücadele edeceğiz Beykoz artık adaletle üretim politikalarıyla doğaya ve can dostlarımıza uyumlu düzenli ve sağlıklı bir anlayışla yönetilecek' dedi..

Beykoz'da aylar önceden saha da olan gezmedik çalmadık kapı bırakmayan CHP Beykoz Belediye Başkan aday adayı Tuncay Tolga Özçakmak kendisine gösterilen ilgi ve alakanın çok değerli olduğunu belirterek birlikte mücadele verdiği yol arkadaşlarina ailesine dostlara ve Beykoz halkına çok teşekkür ederek " Siyasete yeni bir soluk heyecan ve güven katmanın mutluluğu ve onurunu yaşadım.Aday olursam Beykoz Belediyesini mutlaka kazanagız  bize güvenleri mahcup etmeyeceğim" dedi..


KARAİSMAİLOĞLU KARARI DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Trabzon Milletvekili TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu, Uluslararası Adalet Divanı'nın İsrail ile ilgili aldığı karara yönelik açıklama yaptı. Karaismailoğlu, “7 Ekim'den bu yana İsrail'in Gazze'ye uyguladığı soykırım sonucu binlerce bebek, kadın ve sivil hayatını kaybetti. Yaşanan zulmün durması için Uluslararası Adalet Divanı'nın almış olduğu karar son derece büyük bir önem taşıyor.

Daha adil bir dünya için başta Filistin olmak üzere, zulme uğrayan coğrafyaların yanında olmak insanlık vicdanın en büyük meselesidir. Sağ duyunun ve insanlık kaygısının global düzeydeki temsil makamı olan Uluslararası Adalet Divanı'nın kararı, yalnızca Filistinliler için değil tüm mazlumlar için ümit kaynağı olmuştur. Alınan kararı bir kez daha destekliyor, adaletin bir önce sağlanmasını temenni ediyoruz.” İfadelerini kullandı.


AYDIN’DAN AKYAZI ÇIKIŞI

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yıkımına dikkat çekti. Aydın, “1967 yılından 26 Ocak 2017 yılına kadar, 50 sene boyunca sayısız zaferler, kupalar ve başarılar elde ettiğimiz "Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun yıkım aşamasına 7 yıl önce bugün başlandı. Milyon liralık araziyi millet bahçesine çevirmekle Trabzonspor'un geçmişine adeta sünger çektiniz. Birçok şehrimizde, şehir dışına stadyum yaparak insanların maç izleme zevklerine bile karıştınız. Eski stadyumlardan Atatürk ve Cumhuriyet isimlerini kaldırarak asıl amacınızı ortaya koydunuz. Gereksiz ve yanlış politikalar yüzünden müteahhit zenginleştirme politikasından artık vazgeçmelisiniz.” Dedi.


SUİÇMEZ: TRABZON İÇİN HAZIRIZ KAZANACAĞIZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisinde alınan karar ileTrabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral aday olarak açıklandı. CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, adaylığı açıklanan Saral’ı ve ilçe belediye başkan adaylarını tebrik etti.

Suiçmez, “CHP Parti Meclisimizde alınan karar ile aday olarak belirlenen; Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Süha Saral’ı, Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Haydar Çoban’ı, Çaykara Belediye Başkan Adayı Naim Çimen’i, Düzköy Belediye Başkan Adayı Abidin Çelik’i, Köprübaşı Belediye Başkan Adayı Polat Kumbasar’ı, Sürmene Belediye Başkan Adayı İsmail Aksoy’u ve Şalpazarı Belediye Başkan Adayı Mustafa Bayram’ı tebrik eder, başarılar dilerim. Yolumuz açık olsun. Trabzon için hazırız, kazanacağız.” dedi.


UYGUN’DAN KARA’YA ZİYARET

Şiran’ı Kutladı Şiran’ı Kutladı

Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Metin Kara'yı ziyaret etti. Ziyarette yürütülen projeler konusunda istişarede bulunuldu. Uygun, özellikle mesleki eğitimle ilgili önemli projeler uygulamaya koyan TESOB'a her türlü desteği vermeye hazır olduklarını vurguladı.

Editör: Ayşe Sancak