Opel, yeni elektrikli aracı Mokka Griffin'in tanıtımını yaparak büyük bir indirim duyurusu yaptı. Bu indirimle birlikte, aracın hem tasarımı hem de özellikleri kullanıcıları cezbediyor. İşte detaylar:

Miras paylaşımında korkutan karar: Yıllar sonra evinizi bile alabilirler Miras paylaşımında korkutan karar: Yıllar sonra evinizi bile alabilirler

Opel Mokka Griffin Ne Zaman Satışa Sunulacak? Opel, Mokka Griffin'in ilk teslimatının Haziran ayında İngiltere'de yapılacağını ve 17 Nisan'dan itibaren siparişlerin açılacağını duyurdu. Bu yeni donanıma sahip araç, kullanıcılarına heyecan verici bir sürüş deneyimi sunmayı hedefliyor.

Teknik Özellikler: Opel Mokka Griffin, Stellantis'in Türkiye'de satışa sunduğu modellerde bulunan 136 beygir gücündeki elektrikli motoru kullanıyor. Ayrıca, daha küçük bir batarya olan 50kWh'lik bir üniteye sahip olan araç, 336 kilometreye kadar menzil sunuyor. Bununla birlikte, Mokka Electric Griffin, yalnızca 30 dakikada 0 ile 180 arasında şarj edebilen 100kW hızlı şarj özelliğine sahiptir.

opel-mokka-griffin-elektrik.jpg

İç Mekan Özellikleri: Aracın iç mekanı da dikkat çekici özelliklerle donatılmış durumda. Düz tabanlı direksiyon simidi, arka park sensörleri, ısıtmalı ön koltuklar ve direksiyon simidi gibi özellikler kullanıcıların konforunu artırıyor. Ayrıca, 7 inçlik merkezi dokunmatik ekran ve 7 inçlik sürücü ekranı, sürücülere bilgi ve eğlenceye kolay erişim sağlıyor.

Fiyat ve İndirim: Opel Mokka Griffin, Türkiye'de satışa sunulan Ultimate donanım seviyesine göre oldukça cazip bir fiyatla sunuluyor. İngiltere'deki fiyatına göre %28,575 daha uygun bir fiyatla satılan araç, kullanıcıların ilgisini çekiyor. Model, 29.495 sterlin fiyat etiketiyle satılıyor ve İngiltere'deki Ultimate donanımından 11.800 sterlin yani 474.124 TL'lik bir fiyat farkına sahip.

mokka-griffin.jpg

Opel Mokka Griffin, hem tasarımı hem de özellikleriyle dikkat çekiyor ve yapılan indirimlerle birlikte büyük bir ilgi görmesi bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ