Avrasya Basın Yayın Birliği'nden Turizm İşletmeleri ve Seyahat Acenteleri Derneği'ne Ziyaret Avrasya Basın Yayın Birliği'nden Turizm İşletmeleri ve Seyahat Acenteleri Derneği'ne Ziyaret

Ortahisar Belediyesi tarafından İnönü Mahallesi Yavuz Sultan Selim Cami avlusunda kurulan iftar çadırında vatandaşlara yemek dağıtan Başkan Kaya, bu önemli geleneği sürdürdü. Belediyenin yaptığı açıklamaya göre, Başkan Kaya, iftar çadırını ziyaret ederek vatandaşlara yakından ilgi gösterdi. Ramazan ayının manevi değerlerine dikkat çeken Kaya, iftar çadırlarının toplumsal birlik ve beraberliğin sembolü olduğunu vurguladı.
9964A64E D795 45A0 842E Eaf0Eb01D685

Kaya, açıklamasında, "Mübarek ramazan ayı insanların maneviyatlarını güçlendirdiği kadar yardımlaşma ve dayanışmanın önemini de hatırlatır." diyerek ramazan ayının önemine işaret etti. İftar çadırlarının, insanların bir araya gelip birlikte oruç açtığı, sohbet ettiği ve yeni arkadaşlıklar kurduğu önemli bir platform olduğunu belirtti.
A47Df1B9 Dd89 4058 B6F8 9A62733Ae095

Başkan Kaya, iftar çadırlarının bundan sonraki ramazan aylarında da birlik ve beraberliği sağlayacak hizmetlerin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya'nın vatandaşlara yönelik bu manevi dolu hizmeti, Trabzon'da yardımlaşma ve dayanışma ruhunun en güzel örneklerinden biri olarak görülüyor.

Muhabir: AYŞE SANCAK