Başkan Genç, “Tam 5 sene önce Ortahisar Belediye Başkan Adayı olarak kıymetli Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu başkanımla birlikte seçim çalışmalarına başladığımızda ben başkanıma şunu söyledim; ‘Cemal Kamacı esnafımız, Avrasya‘daki esnafımız çok mağdur, çok zor şartlarda birçok sorunla birlikte boğuşup bir taraftan da ekmeğini kazanmaya çalışıyor. Hep beraber onların bize bir daveti var. Gidelim dertlerini dinleyelim. Bir önceki dönem çözemediğimiz bu sorunu bu dönem el ele vererek çözelim.’ diyerek 5 sene önce böyle bir sofra etrafında buluşmuştuk. Allah nasip etti büyük bir gayretle birlikte hem Muzaffer Beşinci başkanımız hem Murat Zorluoğlu başkanımız hem biz hem de Ankara’dan destek veren bakanlarımızla beraber 5 yıl sonra bugün bu sözü yerine getirmenin mutluluğuyla buradayız. Bundan dolayı mutluyum ve gururluyum. Hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

“9 MART’TA AÇILIŞINI YAPACAĞIZ”

“Burada 315 tane esnafımız vardı. Projemiz, 350 alanımız olacak şekilde oluşturuldu.” şeklinde sözlerine devam eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Genç, sözlerini şöyle tamamladı: “Buranın hukukuna da riayet etmek şartıyla özellikle kadın istihdamını destek olmak amacıyla da bu ünitemiz tam teşekküllü, modern ve güzel bir alışveriş merkezi hem de turizme dönük el sanatlarımızın satıldığı hem ev ekonomisine hem de Trabzon’umuzun ekonomisine katkı sağlanan bir merkez olacak. Resmi açılışını inşallah 9 Mart‘ta yapacağız. Başkanımız burayla ilgili ilave taleplerini söyledi. Ama şunu söylemek istiyorum Pazar yapan o talepleri de yapar. Onlar bizim işimiz. Çok şükür halkımıza vatandaşlarımıza hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz.”

Özgür Özel'den Şok Açıklama: Kardeşim İşsiz! Özgür Özel'den Şok Açıklama: Kardeşim İşsiz!

“BURAYI DAHA DA GÜZELLEŞTİRECEĞİZ”

 “5 sene önce aramızdaydı İkram Önal hocamız. Allah gani gani rahmet etsin, bu mübarek gecede onu andık, cennet mekan olsun. 5 sene önce aramızdaydı Haydar Öztürk abimiz. Allah gani gani rahmet etsin ve yine Büyükşehir Belediyemiz uhdesinde Ahmet Adanur başkanımız, Genel Sekreterimiz bu projenin hızlı yürümesi için büyük bir gayret ortaya koymuştu. O da rahmeti rahmana kavuştu. Ona da Allah’tan rahmet diliyoruz. Biz de yarın gelip geçeceğiz. İnşallah güzel hizmet yapalım, güzel iz bırakalım. Yarın bir gün andıklarımız gibi biz de anılalım. Kalıcı olan budur. Makamlar mevkiler gelip geçiyor, kalıcı olanlar makamlar geçtikten sonra ben buraya geldiğimde benim selamımın alınmasıdır. Burayı daha da güzelleştireceğiz. Trabzon’a yakıştı mı yakıştı. Avrasya esnafımıza yakıştı.”

TAKA/AYŞEN KARABİNA

Editör: Doğukan ÖZKURT