Hızlı Katkı Sunulacak

Aydın, "Şehrimizde yaşam kalitesini artırmak adına tüm fikirlere açığız. Aldığımız talepleri değerlendirip, en hızlı şekilde çözüm bulma gayreti içinde olacağız. Göreve geldiğimizde, ilçemize katkı sunmak için hep birlikte çalışacağız" ifadelerini kullandı.

El Ele Hizmet Edeceğiz

Ortahisar'ın hizmet zincirini güçlendirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Aydın, esnafın sorunlarını anlayıp çözüm için istişare yapacaklarını söyledi. "Önceki süreçte yükselen hizmet çıtasını daha da yukarı çıkarmak istiyoruz. Trabzon'a faydalı hizmetler sunmaya devam edeceğiz" diye ekledi.

MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar'ın Vefa ve Dayanışma Ziyaretleri MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar'ın Vefa ve Dayanışma Ziyaretleri

Tam Kadro Destek

Trabzon Meyve ve Sebze Toptancılar Hali'ndeki ziyaretlerinde, AK Parti'nin önemli isimleri de yer aldı. TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ve AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Aydın'a destek vermek için ziyarette bulundu.

Muhabir: AYŞEN KARABİNA