Onuachu, “Trabzon en iyi futbol oynayabileceğim bir şehir. Sakin, huzur veriyor ve çok güzel. Doğası da çok iyi. Trabzon’a gelmeden önce şehrin balık konusunda en iyisi olduğunu öğrenmiştim, gerçekten de öyle. 

Trabzon hakkında her şeye bakınca burası benim futbol oynayabileceğim tarzda bir yer. Burada olmak gerçekten harika. Bu arada, havalimanı yakınımızda, antrenmandayken uçakların indiğini ve kalktığını görüyorum. Bazen dikkatimi uçaklara verip seyrettiğim oluyor, ilk başlarda çoktu ama şimdi alıştım.” İfadelerini kullandı. Onuachu’nun bu açıklamalarının ardından Nijeryalı yıldızın gelecek sezon da Trabzonspor’da kalıp kalmayacağı konusu merak edilmeye başlandı. 

Sözleşmesinde opsiyon bulunmayan Onuachu için Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, “Onuachu çok yetenekli bir futbolcu. Ancak bonservisini almamız mümkün değil” ifadelerini kullanmıştı. 

Paul Onuachu: Gaziantep Maçının Kahramanı;Transfer ve Gol Krallığı Sorularını Yanıtladı Paul Onuachu: Gaziantep Maçının Kahramanı;Transfer ve Gol Krallığı Sorularını Yanıtladı

Bordo-Mavili taraftarların da bir anda gönlünde taht kuran Onuachu’nun ikna edilip önümüzdeki sezon için de Trabzonspor’da kalmasının sağlanması isteniyor. Bordo-Mavili taraftarların da sosyal medya hesaplarından ‘Trabzon’da kal Onuachu’ mesajları paylaştıkları biliniyor.

Ancak bonservis değeri 10 Milyon Euro’nun üzerinde olan Nijeryalı yıldızın İngiltere’de farklı bir kulübe transfer olabileceği konuşuluyor. Onuachu’nun ayrıca Danimarka’ya da dönebileceği belirtiliyor.

TAKA/BİROL SANCAK

Editör: Birol Sancak