Arsin’den TİSKİ Ve AKSA’ya Mesaj

TİSKi’nin başarılarını hepimiz biliyoruz. Arsin’e sadece 35 milyon TL’lik su arıtma tesis yapıyorlar. Ancak Arsin Elmaalan ve Işıklı köylülerinin bir talepleri var. O da 10 günlük süre içinde Elmaalan ile Işıklı arasında bozulan ve köstebek yuvasına dönen yolun asflatlanması. TİSKİ Genel Müdürü Recep Köksal ve ekibinin başarılarını öven vatandaşlar, ‘Bu yol su çalışması sebebieyle bozuldu şimdi yapılmalı’ dediler. 

Bir diğer uyarı ise AKSA’ya. Arsin’e gelecek doğalgaz için Botaş canla başla çalışıyor ama iddiaya göre AKSA hala Arsin’in doğalgazını ihale edip müteahhite işi teslim etmiş değil!

Diyanete Trabzonlu Başkan

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in başka bir görev talep ettiğini ve bunu Başbakanla birlikte değerlendirdiklerini söyleyerek, ‘Henüz kesin bir karar yok.’ dedi. Ankara kulislerinde Yeni Diyanet İşleri Başkanının KTÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı ve Rektör yardımcısı Prof. Dr. Emin Aşık Kutlu’nun olacağı iddia ediliyor.

Komutandan İade-İ Ziyaret

İstanbul 1. Ordu Komutanı  Karadenizli hemşehrimiz  Orgeneral Musa Avseven, İstanbul’da Her yönüyle Trabzon platformu Başkanı Köksal Öztürk ve Yöneticilerini ziyaret etti. Günün anısına komutana plaket takdim edildi. Öztürk
‘Önce bizler komutanımızı ziyaret ettik ve başarı diledik. Onun iade-i ziyareti de bizi çok mutlu etti’ diye konuştu.

Cora’dan Basına Kutlama

Trabzon AK Parti Milletvekili ve TBMM Bütçe Plan Komisyonu Başkanı Salih Cora 24 Temmuz Basın bayramı ile ilgili yazılı açıklama yaptı: ‘Aziz milletimizin müşterek sesi olan bağımsız ve özgür basınımızın "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı"nı kutlar, gece gündüz demeden bu ulvi görevi yerine getiren gayretli çalışanlarına başarı ve esenlikler dilerim.’
 
Düşmanlık Trafikte Başladı

Gazetemizi arayan Adem Cevahir isimli vatandaş Rize Araştırma Hastanesi önünde yaşadığı bir durumu gazetemiz ile paylaştı. Cevahir; “Rize’de trafik düşmanlığı trafikte başladı. Rize Araştırma Hastanesi önünde hatalı park eden 8 araçtan biride benim aracımdı Aracımda Trabzonspor kaşkolu vardı. Üzerine bize her yer Trabzon yazıyordu. Hastaneden ayrıldığımda 8 araçtan sadece benim aracıma ceza kesilmişti. Görülen o ki Trabzonlu olmak zor iş” dedi. 

Toplumun Aydınlanmasına Öncülük Ediyorsunuz

Trabzon İl Sağlık Müdürü Uzman Doktor Kemal Süleyman yayınladığı mesaj ile 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı. Süleyman açıklamasında; “Toplumların aydınlanmasına ve gelişmesine öncülük eden, Kamu yararına hizmet üreten tüm basın ve yayın çalışanların 24 Temmuz Basın Bayramı'nı kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. 
Editör: TE Bilisim