Gürsoy, “Muhtarlar günü dolayısıyla belediyemizi ziyaret eden muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Her bir muhtarımız bizler için özel ve değerlidir. Onlarla birlikte Arsin'imizi daha iyi konuma getireceğiz.”
 
Kayyum Olarak Atandı
 
Trabzon İŞKUR Bölge Müdürlüğünden Ankara’ya İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Daire Başkanlığına atanan Adnan Zengin şimdi de Türk Hava Kurumuna kayyum olarak atanan 3 yöneticiden birisi oldu.
 
Vali’ye Ziyaret
 

İlbank Bölge Müdürü Cafer Bilgin, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret ederek, ‘Tarih ve doğa şehrine atanmak sizlerle çalışmak benim için şans. Trabzon’a güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum’ dedi.
 
Başkan Nöbette
 

Trabzon'un Maçka ilçe belediye başkanı Koray Koçhan'ın mesleği eczacılıktır. Eczacı eşi ile birlikte ilçede eczaneleri var. Her işini severek yapan Başkan Koçhan'ın eczanesi önceki akşam ilçede nöbetçi eczane. Koçhan'da efsanesine giderek nöbete katıldı. Hastalarla yakından ilgilendi, hal hatır sordu. Koçhan, "Uzun bir aradan sonra eczanede nöbetteyim. Hastalara Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi.
 
Düşünür’ün Başkanı Seymen
 

Düşünür Koleji Trabzon Kampüsünde geçen hafta başkanlık seçimi vardı. Okul başkanlığı için demokratik bir ortamda geçen seçimde 12-A sınıfından Çağhan Seymen, kullanılan tüm oyları alarak okulun başkanı seçildi. Seymen, oy kullanan herkese teşekkür ederek, okulu her platformda en  iyi şekilde temsil edeceğini söyledi.
 
Ekim’in Acı Günü
 

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim’in değerli halası Şahsene Akdeniz vefat etti. Başkan Ekim’in halası Şahsene Akdeniz’in cenazesi, bugün öğle namazını takiben Söğütlü Ulu Camiinde kılınacak cenaze namazını takiben aynı yerde toprağa verilecek. Akçaabat Belediyesi ailesi olarak merhumeye Yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim’e başsağlığı diliyoruz.
 
Başkan’dan Ziyaretler
 

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Başkan Yardımcısı Ahmet Çapoğlu, Meclis Üyesi Ömer Çakıroğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ile birlikte okul müdürlüklerine yeni atanan müdürlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret eden Başkan Sarıalioğlu ve beraberindekiler Müdür Bülent Saka’ya hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Müdür Saka ile bir süre sohbet eden Başkan Sarıalioğlu ve beraberindekiler, ilgi ve alakası nedeniyle Müdür Saka’ya teşekkür ettiler ve yeni görevinde başarılar dilediler.
 
Mehmetçiklerimize Destek
 
Vakfıkebir Belediye Meclisi, ülkemizin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı’na destek vermek amacıyla Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta’nın başkanlığında olağanüstü toplantı.

Olağanüstü toplantıda Barış Pınarı Harekatı’na dair bildiri okunarak bütün meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi.  Vakfıkebir Belediye Meclisi’nde kabul edilen bildiride şöyle denildi;  Ülkemiz, Fırat’ın doğusunda terör örgütleri PKK/PYD/YPG ve DEAŞ’ın varlığını sonlandırmak, hudutlarımızın ve halkımızın güvenliğini sağlamak, bir barış koridoru tesis ederek Suriyeli kardeşlerimizin bir an önce kendi topraklarına, evlerine dönüşlerini sağlamak üzere Barış Pınarı Harekâtını başlatmıştır.Öncelikle bilinmelidir ki bu harekât Türkiye için bir tercih değil, zorunluluktur. Çünkü sınırımızın hemen yanı başında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunun ülkemiz için oluşturduğu tehdit ortadır. Bir terör koridoru oluşturma hesaplarını bozan ve bekamızı güvence altına Barış Pınarı Harekâtı, aynı zamanda tüm bölgeye huzur ve güvenlik vadetmektedir.Barış Pınarı Harekatı, bölgeye dönük okyanus ötesi dizayn girişimlerine de bir cevap niteliğindedir. Harekâtın başarı ile tamamlanacağına yürekten inanıyor, fedakar askerimize muvaffakiyetler diliyoruz.
Editör: TE Bilisim