İki isimde iftar yemeğinde söz aldı ve konuşma yaptılar. Demokratlarla yaşadıkları anıların güzelliğine vurgu yaparken bugün AK Partide ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanında olduklarını da özellikle konuşmalarında hissettirdiler. Soylu’nun Trabzon siyasetinde çok değer verdiği bu iki isim eski dava arkadaşlarını da unutmadan yaşıyorlar. 
 
Mehmet Sarı Trabzon’da
 
Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Kamu Başdenetçiliği Kurumsal İletişim Daire Başkanı Mehmet Sarı  annesini KTÜ Tıp fakültesinde yoğun bakıma yatırdı ve yakından ilgileniyor. Sarı ailesine geçmiş olsun diyoruz.
 
CHP Delegesi Sordu!
 
Muharrem İnce’nin Mitinginin ardından bir CHP’li aradı ve şunları sordu: ‘Sayın İnce’nin ziyareti öncesinde basında neden ciddi bir reklam kampanyası yapılmadı, neden mesaj geçilmedi. Neden Milletvekili adayları tam kadro Sayın İnce’yi karşılamadı. Bunları il Başkanına sorar mısınız’
 
Evet soralım ve cevaplarını da bekleyelim.
 
İsaoğlu'na Geçmiş Olsun
 
Trabzon Bakkallar Odası’nın eski Başkanlarından Süleyman İsaoğlu bir süredir devam eden rahatsızlığına kesin tedavi uygulanması için Tıp Fakültesine yatırıldı. Kardeşleri ve oğlu tarafından hastaneye götürülen  İsaoğlu’nun moralinin iyi olması dikkat çekti. Geçmiş olsun diyor uz.
 
Kampanyaya Katkı Sağladılar
 
İyi Parti Trabzon il yönetim kurulu üyeleri il başkanı Azmi Küvetli öncülüğünde Cumhurbaşkanlığı Seçim Kampanyasına Milletin Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener'e katkıda bulunmak üzere toplu halde banka şubesine giderek para yatırdılar. 
 
İl Başkanı Azmi kuvvetli yaptığı açıklamada; iyi parti olarak hazine yardımı almadıklarını, devlet imkanlarından yararlanmadıklarını Kısıtlı imkanlarla siyaset yaptıklarını belirtti. Kuvvetli; “Arkadaşlarımız  mütevazi imkanlarıyla sayın genel başkanımızın adaylık kampanyasına katkı sağlamak istemişlerdir. Bütün arkadaşlarımı gönülden kutluyorum. Bütün  İyi parti mensuplarının imkanları ölçüsünde kampanyaya katkı sağlamasını özellikle rica ediyorum. Maalesef ülkemizde adaletsizlik kol gezmektedir.
 
Her alanda olduğu gibi seçime katılım konusunda da fırsat eşitliği bulunmamaktadır. İktidar partisi örtülü örtüsüz bütün devlet imkanlarını seçimde seferber edebiliyor ve bütün televizyonları tabulu malı gibi kullanabiliyor. Bizim durumumuzu, bizim imkansızlığımızı anlatmaya gerek yok. Milletimiz görüyor. Bu adaletsizlikleri gidermek için az kaldı . İnşallah 24 Haziran gecesi ülkemin üzerine güneş doğacaktır” dedi.
 
Soylu Bugün Trabzon’a Geliyor
 
AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bugün bir dizi programı gerçekleştirmek üzere Trabzon'a geleceğini belirterek "Sayın Bakanımızın himayelerinde İpekyolu Fuar alanında gerçekleştirilecek olan iftar programına tüm Trabzonlu hemşerilerimizi davet ediyorum."dedi.  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun seçim süreci içerisinde zaman zaman Trabzon'daki seçim çalışmalarına katılacağını ifade ederek şunları kaydetti: " Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın takdirleriyle  İstanbul'dan aday gösterildi. Fakat şehrimizin evladı kıymetli İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu Trabzonlu hemşerilerimizi yalnız bırakmayacak. İnşallah Bakanımızın da destekleriyle 24 Haziran Seçimlerinde hem Trabzon'da hem de Türkiye'de büyük başarılara imza atacağız."  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun katılımlarıyla Trabzon'da mitingler düzenleneceğini belirten Revi "Sayın Bakanımız 31 Mayıs Perşembe günü saat:11.30'da Of'ta, saat:15.00'da Araklı'da, saat:17.00'da Akçaabat'ta mitingler düzenledikten sonra İftar programında hemşehrilerimiz ile bir araya gelecek. Tüm hemşerilerimizi mitinglerimize ve iftar programına davet ediyorum. "şeklinde konuştu.
 
Övünç Araklı’ya Atandı
 
Araklı ilçesine Türkoğlu ilçesinde kaymakam adaylığı tamamlayan Aslen Ankara Doğumlu Anne tarafı Beşikdüzülü olan Ömer Övünç Koşansu atandı. Koşansu önceki gün görevine başladı.
 
Vali Memiş’e Ziyaret
 
Gümüşhane Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Beyler Kara ve yönetim kurulu üyeleri, Gümüşhane Valisi Okay Memiş’i makamında ziyaret etti.  Son yapılan seçimle beraber birliğin yeni başkanı seçilen Beyler Kara’ya hayırlı olsun temennilerini ileten Vali, ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.
 
Editör: TE Bilisim