İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak’ı 9.Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Haki Öncü ile birlikte ziyaret eden Öztürk hayırlı olsun dileklerini iletti. Albayrak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bizler de Ömer Albayrak’ı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.
 
Bekar Herkesi Üzdü
 
Trabzon'un yakından tanınan esnaflarından Odak Optikin sahibi Necmi Bekar hayatını kaybetti. Bekar'ın ani vefatı Maraş Caddesi ve Uzunsokak esnafını yasa boğdu. Bekar'ın cenazesi bugün öğle namazının ardından Arsin Elmaalan Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlanacak.
 
Fakülte Durağından Genel’e Tam Destek
 

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkan Vekili ve Tıp Fakültesi-Meydan durak başkanı Kadir Şahin, şoför esnafının temsilcisi olarak belediye meclis üyeliğine adaylığını açıklayan İlker Genel'e tam destek verdi. Şahin, “Mecliste ilk kez şoför esnafının bir temsilcisi olacak. İlker kardeşimi çıktığı bu yolda tebrik ediyorum. Şoför esnafının sorunlarını mecliste en iyi şekilde anlatarak çözümü noktasında elinden geleni yapacaktır” dedi.
 
Sorunumu Çözsünler


 
Trabzon’un Ortahisar ilçesinde yaşayan Mehmet Saraç isimli vatandaş bir mağduriyetini dile getirdi. 11 yıl önce kendi ismi üzerine başkası tarafından telefon numarası alınan Saraç mağdur oldu. Durumu PTT’ye bildiren Saraç hattı kendisi almadığı iddia etti. Emniyete şikayette bulunan Saraç’ın hattı alamadığı ortaya çıktı. 11 yıl mücadele veren Mehmet Saraç PTT’den yaptığı bütün masrafların ödenmesini istedi. Saraç, “Hattı ben almadım başkası benim imzamı kullanarak aldı. Benim almadığım tespit edildi. Çok fazla telefon faturası gelip ödenmediğinde durumu fark ettim ve hukuki yollara başvurdum. Mahkeme beni haklı buldu. Ancak bu süreçte çok harcamam oldu. mağdur oldum. PTT mağduriyetimi gidersin” ifadelerini kullandı.
 
Çok Çalışacağız
 

Akçaabat ilçe başkanlığı temayül yoklaması yapıldı. Yeniden Refah Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı temayül yoklaması yapıldı. Temayüle İl Başkan Yardımcısı Yalcın Onur, Süleyman Pulat Vakfıkebir İlçe Başkanı Sadettin Çiçek ve Erbakan Vakfı Ortahisar ilçe başkanı Metin Kurt partililer katıldı. Ev sahipliğini Akçaabatlı il Yönetim Kurulu üyesi Barış Sandıkçı ve Seyfullah Tonbul yaptı. Barış Sandıkçı yaptığı açıklamada katılımcılara teşekkür ederek "Genel başkanımız Dr. Fatih Erbakan'ın lansman toplantısında belirttiği gibi yapılanlara teşekkür edip eksikleri tamamlamaya talibiz. Önce yapıcı muhalefet ardından güçlü bir iktidar için hakkı üstün tutmak için çalışacağız. 31 Mart yerel seçimlerine katılmadığımız için aday olanlara başarılar dileriz. Parti olarak herhangi bir adayı destekleme kararımız yoktur. " dedi.
 
 ‘Kazanan millet olacak’
 

İyi Parti Fındıklı İlçe Başkanı Soyhan Köseoğlu, Mart 2019 Yerel Seçimlerinde kazananın millet olacağını söyledi.  İyi Parti Fındıklı İlçe Başkanı Soyhan Köseoğlu, yaptığı açıklamada, uzun süredir Mart 2019 seçimleri için CHP Fındıklı İlçe Yönetimi ile görüşmeler yürütüldüğünü ifade ederek, Millet için Fındıklı'da İyi Parti-CHP ittifakı yapmaya karar verdiklerini belirtti. İttifak sonucunda, İl Genel Meclisi İyi Partiye Belediye Başkanlığının CHP'ye bırakma kararının verildiğini kaydeden Köseoğlu, "Bu işbirliğinin sonucunda kazanan taraf millet ve Fındıklı olacak. Ben anlayışıyla değil ülkemiz milletimiz ve Fındıklı kazanması için çalışacağız. Millet iş birliği İl Genel Meclisinde İyi Partiye desteğini verdiği gibi Belediye Başkanlığında CHP'ye destek verecektir. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ifade ettiği gibi Üsküdar'da oyumu CHP belediyesine vereceğim demesi üzerine biz de Fındıklı İyi Parti teşkilatı olarak yapılan iş birliği sonucunda CHP belediyesine oyumuzu vereceğiz."dedi.
 
Aksu’dan Ziyaret
 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu  ve beraberindeki  heyet Gümüşhane Ticaret ve Sanayi odasını  ziyaret etti. Aksu: “MHP olarak vatandaşlarımızın en ince kılcal damarlarına kadar ne tür sorunları olduğu ve bu sorunlara nasıl çözüm önerileri üretebileceğinin tespitini yapmaya çalışıyoruz. İlk önce biz ülke olarak neyiz neyimiz var neler yapabiliriz bunun tespitini yaparak, yüksek katma değerli ürün üretmenin çabasında olacağız. Elimizdeki altyapı ve hammaddeyi ve sanayicimiz ne durumda onu tespit edip ona göre adımlarımızı atacağız. Devletin verdiği teşvikleri ve bu teşviklerin ne kadar başarılı olduğunu bu tür toplantılar ile daha iyi anlıyor ve tespit ediyoruz. Yaptığımız bu tür toplantılardan anlıyorum ki devletimiz her iş koluna ayrı ayrı teşvik talebinden ziyade tek kalem olarak biz şu teşviki talep ediyoruz bu teşvik ülkemizin, iş dünyasının gelişimine istihdam ve üretime olumlu katkı sağlar demelidir” dedi.
 
Çebi Ziyaretlerini Sürdürüyor
 

Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi ve ilçe teşkilat mensuplarıyla Araklı’nın Taşgeçit Mahallesi’ni ziyaret etti. Taşgeçit Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Ak Parti Araklı Belediye Başkan Adayı Recep Çebi, “Hemşerilerimize hizmetkâr olmak bizlere gurur vermektedir. Hangi mahallemize gidersek gidelim güler yüz ve hoş sohbetle karşılanıyor olmamız çalışma şevkimizi arttırıyor” diye konuştu.
Editör: TE Bilisim