Ankara Çayyolu’nda açtığı devasa Balık restoranında müşterilerini ve hemşehrilerini ağırlıyor. 500 kişiye aynı anda hizmet verecek devasa salonu, locaları, çocuk oyun salonları ve mescitleri ile Ankara’nın en seçkin Lokantası olan Fevzi hoca, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan siyasi parti liderleri, Bürokratlar ve vatandaşlara lezzet sunuyor.

Ankaragücü Zaferi Orada Kutladı

Fevzi hoca Ankara’nın her yanı ile birlikte güzel dostluklar kurdu. Örneğin Ankaragücü Fenerbahçe maçının bitiminden sonra Ankaragücü takımı 3-1 kazandı ve kazandıktan sonra da soluğu geç saatlerde Fevzi hocada aldılar.

Başkan yöneticiler ve futbolcular hep birlikte Fevzi hoca da zaferi kutladılar. Fevzi hoca da sevinen Fener değil de Ankaragücü olunca mutluluğunu gizleyemedi.

Türel neden sitem etti?

Cumhurbaşkanı’nın eşi Emine Erdoğan’ın yürüttüğü ‘Sıfır atık’ projesi kapsamında Ankara’ya gelen Büyükşehir Belediye Başkanları akşam yemeklerini Fevzi hocada yediler.

Fevzi hoca’ya gelen Belediye Başkanları arasında bir isim vardı ki Fevzi hocaya sitem etti! O  da Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel’di. Türel yıllardır Fevzi hocayı Antalya’ya davet ettiğini söyleyerek ‘Konyaaltı’nın en güzel yerini senin için hazırladık gel ve bak beğenirsen tesisini kur’ dedi. Fevzi hocada en kısa sürede Antalya’ya giderek tesisi inceleyeceğinin sözünü verdi.

Devlet Bahçeli Fevzi Hocayı Kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Genel Başkanı Devlet Bahçeli Ankara’da yeni bir lezzet durağı keşfetti.

10 gün içinde Fevzi hocanın Çayyolu’ndaki Balık lokantasına birkaç defa gelen Bahçeli, Fevzi hocayı çıkışta kutladı ve ‘Ankara’da böylesine lezzetli balık ilk kez tadıyorum’ dedi ve kendisini yatırımından dolayı da tebrik etti. Fevzi hoca Bahçeli’yi ağırlamanın mutluluğunu yaşarken ‘Sayın Bahçeli ülkemiz için değeril bir lider ona hizmet etmek güzeldi’ dedi.

Usta Ailesi Yıldızlı’da Nöbette

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Bakan Vekili İbrahim Usta, İşadamları Yakup, Mustafa, Yusuf ve Hamza Usta’nın sevgili anneleri yıllar içinde bir dizi tedavi ve amliyat süreci yaşadı. 10 yıl önce başarılı bir  ameliyat geçiren anne Usta bir süredir rahatsız. 83 yaşına ulaşan anne Usta önceki gün rahatsızlandı ve yıldızlı devlet hastanesinin yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Evlatlarının tamamı da başucunda nöbete koştu. Anne Usta’ya kritik müdahaleler yapıldı. Bu arada Trabzon Diyaliz Merkezinin Hekimi Dr. Seyit Hisoğlu da hastaneye gelerek İbrahim Usta ile birlikte müdahalede bulundu. Aile büyüğü Yakup Usta’nın verdiği bilgide annesinin durumunun hastaneye yattıktan daha iyi olduğunu söyledi ve hekimlere teşekür etti.

Rize Türkocağında Konferans

Rize Türk Ocağı Şubesi Başkanlığından yapılan açıklamada 3 Kasım 2018 Cumartesi günü ‘Merkez Bankasının Bağımsızlığı’ konulu konferans verileceği açıklandı. Rize Türk Ocağından yapılan açıklamada’ Karadeniz Teknik Üniversitesi Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Özyurt’un sunumlarıyla 03 Kasım 2018 Cumartesi Saat 14.00'da Ocak binasının konferans salonunda "MERKEZ BANKASININ BAĞIMSIZLIĞI’konusunu bizlere aktaracak. Programa Türk Ocağına duyarlı tüm vatandaş ve gönül veren bütün dostlarımızı davet ediyoruz denildi.
Editör: TE Bilisim