Burada kantindeki yiyecek ve içecek fiyatlarını inceleyen Başkan Zorluoğlu, buradaki görevlileri uyardı. Zorluoğlu, ‘’Çocuklardan para kazanmak istemiyoruz. Maliyetine her şey olacak. Amacımız kar elde etmek değil. Kesinlikle öğrencilerimize en uygun fiyatı sunalım.” dedi.  
 
Onur Aydın’dan Alper’e Ziyaret
 
Aydınlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Onur Aydın ve Gazeteci Selahattin Aydınlı Trabzon'a yeni atanan Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper'i makamında ziyaret ettiler.
 
Aydınlar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Onur Aydın ve daha önce İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun basın danışmanlığını yapan şuan Trabzon TRT Müdürlüğünde görevli olan gazeteci Selahattin Aydınlı, Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Onur Aydın, Trabzon'a yeni atanan müdür Alper'e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Müdür Alper de ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, "Daha önce Adıyaman Emniyet Müdürü olarak görev yapmıştım. Bugün de Fatihin fethettiği, Yavuz'un yönettiği, Kanuni'nin doğduğu tarihi bir şehir olan Trabzon'da görev almaktan gurur duyuyorum" dedi.
 
Öztürk’ü Ziyaret  Ettiler
 
MHP’nin Trabzon il başkanlığı koltuğunda uzun yıllar oturmuş Muhammet Öztürk’le yönetimlerde yer alan ve bir dönem de il başkanlığı yapan Metin Emiroğlu Trabzon’a gelmişken, Öztürk’ü ziyaret etti, hasret giderdi istişare yaptı.

Ziyarete MHP’nin il eski Başkanı Musa Başak ile yine Öztürk’ün Sağ kolu Şevki Çubukcu ve eski İl Başkan yardımcılarından Şevket Yıldırım da katıldılar. Türkiye ve Trabzon’un son siyasi gelişmelerini masaya yatıran MHP’nin kurmay ekibi, Devlet Bahçlei’nin hastalığı yenerek Genel merkezde çalışmaya başlamasından dolayı da mutlu oldular.
 
Fındık Fiyatları Web Sayfasında
 
Trabzon Ticaret Borsası’nın yenilen sayfasından fındık fiyatları öğrenilebiliniyor. Trabzon Ticaret Borsası’nın yenilen web sayfasında fındık fiyatları günlük olarak yeniden verilmeye başlandı.

2003 yılında ilk kez TTB tarafından web sayfasında günlük olarak yayınlanmaya başlanan ve gün içindeki değişimlerin bile gerçekleştirildiği fındık fiyatları, yenilen sayfada yer alıyor. Fındığın serbest piyasada işlem gördüğü fiyat asgari ve azami olarak verilirken, TMO’nun alım fiyatları da yer alıyor. TTB’nin yenilenen sayfasında başta tarım ve buna dayalı sanayi olmak üzere borsada işlem gören ekonomik ürünlerle ilgili bilgiler de yer alıyor.
 
Kendileri Küçük Yürekleri Çok Büyük
 
Akçaabat Atatürk İlköğretim Okulu 2. ve 4. Sınıf öğrencileri okul çevresinde buldukları bir miktar parayı, Akçaabat Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne teslim ettiler.  Bisiklet sürerken okul çevresinde buldukları parayı Zabıta Müdürlüğü’ne teslim eden koca yürekli çocuklar gönülleri fetheden bir davranışa imza attılar. Paranın düşürülmüş olduğunu düşünen çocuklar vakit kaybetmeden Zabıtaya giderek durumu anlattılar ve ardından sahibine verilmek üzere parayı tutanakla zabıta ekiplerine verdiler.

Zabıta ekiplerince tutanakla kayıt altına alınan para anons edildi. Sahibin Zabıta ekiplerinden teslim alması bekleniyor.  Çocukların bu davranışını takdire şayan bulan Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Güzel ahlakı öğrenmiş ve aileleri tarafından güzel yetiştirilmiş çocuklarımızı ve ailelerini tebrik ediyorum. Bu zihniyette gençlere her zaman insanlığın ihtiyacı olacaktır. Küçük yaşlarına rağmen yüce gönüllülükleriyle kalplerimize taht kuran minikler, herkese örnek olacak bir davranış sergilediler.” şeklinde konuştu.
 
 “Ordumuzun yanındayız”
 

MHP Sürmene Meslis Üyesi, ‘Bayrak Dede’ lakaplı 64 yaşındaki Beyler Virdiloğlu, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili konuştu. Harekata destek verdiklerini ifade eden Virdiloğlu, “Dualarımız ve kalbimiz Mehmetçik’imizle.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği karar yerindedir. Ona desteğimiz tamdır, ordumuzun yanındayız.” ifadelerini kullandı.
 
Köprü Sorunu Çözüldü
 
Araklı Küçük Sanayi Sitesi karşısına yapılması planlanan köprünün çalışmaları kısa bir zaman sonra başlayacak.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, belediye meclis üyelerinden Kenan Bağçiçek, Hüseyin Özderya, Hüseyin Kınalıoğlu, İmar ve Şehircilik Müdürü Zihni Hancı, Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Embiya Yılmaz ve teknik ekip köprünün yapılacağı yerde incelemelerde bulundular. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi köprünün yapımına kısa sürede başlanacağını ifade ederek, “ sanayi esnafına ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.
Editör: TE Bilisim