Temayül öncesinde Başkan aday adayları delegeleri yakın markaja aldı ve her türlü taahhütte bulundu. Özellikle bazı başkan adaylarının delegelere ve Gençlik Kolları ve Kadın Kolları delegelerine, ‘Başkan olursam seni kadroma alacağım’ sözlerini verdileri de gelen bilgiler arasında.

Yakın Markaj Vardı

Temayül’de Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Davut Çakır, Ayşe Sula Köseoğlu, Mehmet Atalay, Mazhar Yıldırımhan, Türkay Gümüş, Mustafa Yaylalı, Ergin Aydın örgütlerden tercih almak için çalıştı. Ortahisar’da ise Murat Zeki Solak, Hüseyin Turan, Faruk Kanca ve Hasan Hüseyin Velioğlu aday adayı olarak temayüle girdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu temayül alanına geldi ve tüm aday adaylarını tebrik etti.
31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek Mahalli İdareler Seçimi Teşkilat Temayül Yoklaması dün gerçekleşti. Temayül yoklamasına 102 belediye başkan aday adayı katıldı. 

Yoğun katılımla gerçekleşen temayül yoklamasında binin üzerinde teşkilat üyesi yoklamada oy kullandı. Ziyaretlerini gerçekleştiren ve sahada çalışmalarını yürüten aday adayları dün temayül heyecanını yaşadı. Yoklamanın ardından gözler genel merkeze çevrildi. Aday adaylarının heyecanlı bekleyişleri başladı. Aday adayları yaptıkları açıklamalar ile Trabzon’a hizmet ve birlik mesajı verdiler. 
 
Editör: TE Bilisim