"Valiliğimiz ve Türkiye Dağcılık Federasyonu desteğiyle 9-11 Şubat günlerinde önemli bir Şampiyona yapılacak" dedi. Karagöz, kış mevsiminin yaşandığı bölgede sportif faaliyetlere devam edeceklerini ifade etti.

Uluslararası Dağ Kayağı Şampiyonası Heyecanı İkizdere'de

MHP'li İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, İkizdere'de gerçekleşecek olan Uluslararası Dağ Kayağı Şampiyonası'nın heyecanını paylaştı. Karagöz, şampiyonanın 9-11 Şubat 2024 tarihlerinde İkizdere ilçesi Cimil Başköy'de gerçekleşeceğini belirtti. Ayrıca, şampiyona öncesinde İz açma ve hakemlik eğitimlerinin de ilçede yapılacağını duyurdu.

Uluslararası Nakliyeciler Derneği: AB'ye Tır Sürücülerine Vize Engeli Kaldırılmalı Uluslararası Nakliyeciler Derneği: AB'ye Tır Sürücülerine Vize Engeli Kaldırılmalı

İkizdere'nin Turizm Potansiyeli ve Hedefler

İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz, ilçenin turizm potansiyeline dikkat çekerek, "İkizdere bir cevher ve bölgenin yeni turizm destinasyonu. Ve kış sporları turizminde de öne çıkıyor" dedi. Karagöz, hedeflerinin dünya şampiyonasını İkizdere'de gerçekleştirmek olduğunu belirterek, projelerini sabırla ve planlı bir şekilde ilerlettiklerini vurguladı.
TAKA/AYŞEN KARABİNA 

Editör: Ayşe Sancak