Kutanoğlu, seçilmesi halinde köyüne bir adet iş makinesi ve kamyon alarak bağışta bulunacağını açıkladı. Ayrıca muhtarlık süresince maaşını köyüne bağışlayacağını ve silah ruhsatı almayacağını belirtti. Bununla da yetinmeyen Kutanoğlu, Almanya'da para toplayarak köyüne iş makinesi ve kamyon almak için çaba göstereceğini ifade etti. Vaatlerinin yerine getirilmemesi halinde ise köydeki arazisini ipotek ettireceğini vurguladı.

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Halkın Verdiği Sorumluluğun Bilincinde CHP Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz, Halkın Verdiği Sorumluluğun Bilincinde

Eksik gördüğü hizmetleri tamamlamak için muhtar adayı olduğunu ve Almanya'da da benzer hizmetlerde bulunduğunu belirtti. Özellikle çocuk parkı eksikliğine dikkat çeken Kutanoğlu, Almanya'da cami derneği olarak kiliseyi camiye çevirdiklerini ve köyünde de benzer hizmetleri gerçekleştirmek istediğini ifade etti.

Muhtar adayının sıra dışı vaatleri köy sakinleri arasında farklı yorumlara neden olurken, Kutanoğlu'nun köyüne yapmayı planladığı hizmetler ve Almanya'dan sağlayacağı destekle ilgili nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Doğukan ÖZKURT