S A Ğ I R O Ğ L U-4

KOLOĞLU YALNIZ DEĞİL

İyi Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, Hüseyin Koloğlu’nun bir Ülkücünün Hapishane Günlüğü adlı kitabının imza gününe katıldı ve kendisini kutladı.

K O L O Ğ L U

FATİH MAHALLESİ’Nİ DİNLEDİLER

Ak Parti Ortahisar ilçe başkanı Selahaddin Çebi ve Belediye Başkan Adayı ErginAydın, Fatih Mahallesi’nde gün boyu esnafları ziyaret ederek dert ve sıkıntılarını dinlediler çözümü için hep beraber el ele vereceğiz dediler.

Ç E B İ-11

BAŞKANIN ACISINA ORTAK OLDULAR

Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Hasan Küçükosman’ın babası Kamil Küçükosman’ın Ortahisar ilçesi Düzyurt Mahallesi’ndeki cenaze törenine Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Ak Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, KTÜ Rektörü Hamdullah Çuvalcı, Trabzon İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Erdem, Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Mustafa Yalçın, Trabzon Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, Ak Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve sevenleri katıldılar.

C E N A Z E-2

 “YOMRA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ “

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Yomra’da el sıkmadığı esnaf bırakmadı. Geçtiğimiz günlerde Yomra da Bordo Mavi hentbol takımının şampiyonluk gecesine katılan Genç, burada da diğer adaylar ve Yomralılarla bir araya geldi, “ Yomra bizim için önemli bir ilçedir. Şehir Merkezi Yomra’dan başlar onun için bura da yapacağımız projeler bizim için çok önemli. Tüm Yomralıları Cumhur ittifakına destek vermesini diliyorum.”dedi. Yomra da ki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ahmet Metin Genç ilçe de iki günlük seçim çalışması sonrasında ilerleyen günlerde yeninden geleceğinin sinyalini verdi. Başkan Genç’in Ortahisar Belediyesini yönetirken kurmaylarının bir kısmının Yomralı olduğunu biliyorduk. Bu da bu ilçeye ne kadar önem verdiğini gösteriyor.

Y O M R A-3

DÜZKÖY’Ü BERABER YÖNETECEĞİZ 

Trabzon’un Düzköy İlçesi Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Selim Çelenk, seçim çalışmalarına devam ediyor. İlçe de muhtarlarla bir araya gelen Selim Çelenk, ilçemizi hep birlikte yöneteceğiz ifadelerini kullandı. Ben değil biz anlayışı ile ilçemiz için çalışacağız ifadelerine yer veren Çelenk, “ Muhtarlarımızla ile birlikte iş birliği içerisinde çalışacağız. Sorunları birlikte tespit edeceğiz ve yine birlikte çözeceğiz. Oy versin vermesin herkes kardeşimizdir, bu anlayıştan da hiç vazgeçmeyeceğiz. Nerede dertli bir Düzköylü var ise bizde orada onun derdine çare bulacağız.”şeklinde konuştu. 

Selim Çelenk (1)
Selim Çelenk, aday gösterildiği günden beri ilçede çalışmalarına hız kesmeden devam etti. 

MÜZİK ZİYAFETİ SUNACAKLAR

Trabzon Müzik ve Halkoyunları Gençlik Kulübü Derneği sezonun ikinci konserini bu akşam Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde veriyor. Şef Hüseyin Şılbır yönetimindeki Türk Sanat Müziği Topluluğu ‘Fasıl Şarkılar’ ile sanatseverlerin karşısında olacak. Gecede ayrıca kemani bestekar Cemal Zihni Erenel de konuk sanatçı olarak yer alacak. Türk Sanat Müziğinin en seçkin şarkılarının seslendirileceği programa tüm sanatseverler davet edildi.

Konser-13

MALİYETLER ÇOK ARTTI

Trabzon’da şehir içi dolmuş ücretlerine zam yolda. Son zamanlarda akaryakıt başta olmak üzere bir çok kalemde ardı ardına gelen zamlara dayanamayan şoför esnafı zam kararı alacak. Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta, şehir içerisinde 14 TL olan dolmuş ulaşım ücretini 20 TL’ye yükseltmeyi planladıklarını söyledi. Usta, artan maliyetlerin yanı sıra yaşam koşullarını da göz önünde bulundurarak böyle bir zammın gerekliliğine işaret etti.

U S T A-1

Dolmuş esnafının zor durumda olduğunu vurgulayan Usta, yakıt masraflarının yanı sıra bakım giderlerinde de ciddi artış yaşandığını dile getirdi. Ayrıca, ilçeler arası ulaşımda da benzer oranda zam beklendiğini belirtti. Usta, UKOME’de yapılacak olan toplantı sonucu zam kararı alınacağını, tarifelerin basılmasının ardından şehir içi ulaşıma zam geleceğini söyledi. 

SEKTÖR İSTİŞARESİ

Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Odası markası olan Bakkalım A.Ş. siparişlerin teslimi için Otokar marka kamyonu tercih ediyor. Bakkalım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tayfun Ataman ile Bakkallar ve Sebzeciler Odası Başkanı İsmail Baş, Otokar’ın Trabzon Bayii Reisoğlu Trucks sahibi Önder Reis’i Çağlayan’daki ofisinde ziyaret etti. Sektörle ilgili istişarede bulundu. Ataman ve Baş’a ziyareti için teşekkür eden Reis, yerli ve milli üretim olan Otokar kalitesi ile sektörün her zaman kazandığını söyledi.

S E K T Ö R

BABAYA ZİYARET

Trabzon İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta’nın kızı Psikolog Elif Usta, babasını makamında ziyaret eti. Aynı zamanda doktora öğrencisi olan Usta, babasını makam odasında ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta, “Bugün kızımla beraberiz. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.

B A B A

AHMET BAŞKAN REKOR KIRACAK

Trabzon’da iş dünyası temsilcisi, siyasetçi, kanaat önderi Mehmet Arslan, yerel seçimlerde büyük şehir belediye başkan adayı Ahmet Metin Genç’in rekor kıracağını dile getirdi. Siyasette aktif görevler aldıktan sonra otomotiv sektöründeki işinin başına geçen Arslan, Ahmet Metin Genç’le uzun süre yol arkadaşlığı yaptığını söyledi. Genç’in meydandaki çalışmalarına katılan Arslan, “Ahmet başkanımız Trabzon’da rekor kıracak, her kesimin oyunu alacaktır” dedi.

Psiko-Fest’e Yoğun İlgi Psiko-Fest’e Yoğun İlgi

A R S L A N-1

Editör: Doğukan ÖZKURT