Uzun bir süredir gündemde olan Zeki Avni Usta, Saadet Partisi İl Başkanı Şakir Şahintaş ve Saadet Partisi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Recep Yakuphan'ın katılımıyla düzenlenen bir etkinlikte adaylık açıklamasını gerçekleştirdi. Toplantıya ilgi büyük oldu ve Başkan Usta, adaylık açıklamasını yaptı.

Dernekpazarı'nda Birlik ve İşbirliği Vurgusu
Başkan Usta, Dernekpazarı ilçesinde yaşanan olumsuz gidişata son vermek amacıyla bir araya gelmeye karar verdiklerini belirtti. Dernekpazarı'nın belediye başkanlığı seçiminin artık siyasi görüşlerin ötesinde bir mesele haline geldiğine vurgu yaptı. Usta, "Dernekpazarı, birilerinin egolarını tatmin etme yeri değildir. Hemşehrilerimizin bu duruma tepki gösterme vakti gelmiştir. Gerekli tepkiyi bir arada vermek ve el birliğiyle bu sorunu çözmek zorundayız. Hemşehrilerimiz iradelerini kullanmalı, birlikte omuz omuza olmalıdır. Artık bu konuda elimizi taşın altına koyma zamanı gelmiştir. Siyasi parti ilçe başkanları, parti yöneticileri ve arkadaşlarımız olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız. Hemşehrilerimize öncülük etmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.
Başkan Usta'nın adaylık açıklaması, Dernekpazarı ilçesindeki siyasi arenada heyecan yarattı ve seçimlere yönelik yeni bir dönemin başlangıcını işaret etti.
TAKA/BİROL SANCAK 

Editör: Ayşe Sancak