Malatyalı Demir Ailesinin Deprem Sonrası Yaşadığı Dram; Ve Serkan Demir'in Trabzon'da Yaşanan İntiharı Malatyalı Demir Ailesinin Deprem Sonrası Yaşadığı Dram; Ve Serkan Demir'in Trabzon'da Yaşanan İntiharı

Olay, bir başka vatandaş tarafından kaydedilen görüntülerle ortaya çıktı. Sokak köpeklerinin, sahil boyunca yürüyen vatandaşın üzerine koştuğu anlar kameraya alındı. Adam, köpeklerin saldırısından kaçarak uzaklaşmaya çalışırken, yaşadığı korku ve paniği yansıtan görüntüler, sosyal medyada hızla paylaşıldı.

Olayın ardından hayvanseverler ve yerel yetkililer, sokak köpekleri konusundaki çözüm önerileri üzerine yeniden tartışmalara yol açtı.
S 1168280Ee7Ad997A1866A5062Bc108D74D387179

Sokak köpekleriyle ilgili sorunların çözümü için alınacak tedbirlerin konuşulduğu sosyal medya platformlarında, olaya dair farklı görüşler dile getirildi.

Samsun'da yaşanan bu olay, şehirlerdeki sokak köpekleri sorununun aciliyetini ve çözümü için atılması gereken adımları bir kez daha gündeme getirdi. İlgili makamların ve hayvanseverlerin bu tür durumlarla ilgili ortak bir çözüm bulma çabaları devam ediyor.
TAKA/NEZİHA ÇAKIROĞLU

Editör: Ayşe Sancak